Helló!
4 csavaros a csatlakozója de van hozzá rugós átalakító 54 mm-es méretben. Ha érdekel keres fel és küldök képet és válaszolok a kérdéseidre.
sportdob@gmail.com
Tavaszi AKCIÓ! Hónap végéig 5000 Ft-os kedvezmény egyes Bódis Arrow és gyári dobokra!
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Leo Vince... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Eszedbe ne jusson égetni ha nem akarod szándékosan tönkre tenni.A rezoncsövet kátrányoldóval próbáld (időigényes) a hangtompítóban lévő gyapotot ki KELL! cserélni (mennyisége fontos )ha neked nem megy keress szakembert .Itt nem találsz segítőkészséget csak occsso kipufogót (tisztelet a kivételnek).Egyébként aki segíteni akar segítsen abban amihez ért.
Üdv. Segítségeteket kérem. Aprilia mx 50 motorom van és nem tudok felváltani másodikba mert nem pörög fel a motor. Viszont kipufogó nélkül jól megy. Ezért levettem Brigéciollal kitisztítottam majd visszatettem, jól ment és 15 km után ismét ezt csinálja. Vettem Benzint, felöntöttem nyakig és hagytam állni. Cola színű lett a kiöntött benzin és salak is jött ki belőle. Hagytam száradni 4 napot és ma visszatettem és semmi javulás. Mi lehet a gond ?
4 csavaros a csatlakozója de van hozzá rugós átalakító 54 mm-es méretben. Ha érdekel keres fel és küldök képet és válaszolok a kérdéseidre.
sportdob@gmail.com
Honda Crf 450 rendszer 26.000 ft
Leo Vince 35.000 ft
Karbon dob 45.000 ft / db
Komplett Yoshimura Kipufogó rendszer + hozzá irt Power Commander 130.000Ft
Komplett elsőkerék féktárcsával+gumi 90.000Ft
Üléspúp fehér fényezéssel 15.000Ft
IRC kuplung és fékkar párban 20.000Ft
GIpro fokozatszám kijelző 15,000Ft
Váltó fordító pedál konzollal 15,000Ft
Galfer fékbetét (használt) párban 15.000Ft 80%-os
520-as alu lánckerék 41-42 fogas 5.000Ft /db
Gyári kuplung ház (használt) 40.000Ft
Hásó teleszkóp 25,000Ft
Tel:30-9676-432 elérhetőség minden nap 8-17-ig
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Raptor Bódis, Leo Vince... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
Van egy raptor 660-am és a gyári kipufogót szét akarom vágni és kiszedni a teljes belsejét.Mire számítsak?Csinált már valaki hasonlót?
sportdob@gmail.com
mennyiért sikerült megvenned a 35 e ft-ért hirdetett kipufogót?
Nekem van egy Arrow és egy Leo Vince dob is ami talán szóba jöhet. Keres fel ha érdekel és küldök képet.
sportdob@gmail.com
Kawasaki zx-6,07-esre ha lenne valakinek olcso dobja,rendszere erdekelne
köszi