Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a Leo-ban gondolkodj!Soha nem fogod megbánni!
Üdv,egy szinkron segit a dolgon.
Összekötő cső is van hozzá? Ára mennyi?
kedden megyek Debrecenbe
06 30 635 9305
2000-es évjáratú Honda Cbr 600 F4-re keresek sport dobot összekötő csővel. Akinek van ne tartsa magában.
gyűjteménybe keresek megvételre velorex oskar 250-es vagy 350-es régi 3 kerekű rokkantautót, lehet romos, hiányos, ép, nem gyári, bármilyen állapotú, valamint alkatrészeket is. ugyanitt keresek régi motorkerékpárokat és ezek alkatrészeit is bármilyen állapotban bárhol ! érte megyek. kossuthlaci80@freemail.hu
Üdv mindenkinek.

Van itt esetleg valaki, aki kipufogó dob javítással foglalkozik Debrecen vagy Nyíregyháza környékén?

Ha esetleg tud valaki ilyen szakembert kérem jelezze.

Előre is köszönöm.
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy nyitott kipufogóm aminek imádom a hangját, viszont még gázra visszaengedéskor is durrog, gyakorlatilag megállás nélkül. Igazából engem nem zavar de egy drz esetén nem tudom mennyire használ az 1 hengeres blokknak.
Próbálkoztam szűkítőkkel, hangtompítókkal, de nem sikerült kordában tartani a durrogást.
Köszi a válaszokat.
Üdv,
Melyik dobot ajánlanátok Suzuki Bandit 1250-re, LeoVince LV One vagy Shark DSX-5 ?
Sziasztok, Eladnám, elcserélném vagy beszámítatnám a lenti képeken látható Viper slip on oval karbon kipufogót "E" betűs hasonló kipufogóba. Akár összekötő csővel (Honda CBR600F4i) együtt vagy külön. A kipufogó 52mm-es csőre csúszik rá, a palást hossza 450mm, és az ovál átmérői 105x125mm. Ha érdekel akkor keress privátban. nemtom51@gmail.com vagy +36-20/618-9844
Mekkora csőre csúszik rá a dob? Én olyat keresek ami 52mm-es csőre csúszik rá.
elérhetőség: 06 30 635 9305
Eladó Sport dobok és összekötőcsövek, átalakítók.
Arrow, Leo Vince Two Brothers Yoshimura Raptor... stb
Rendelhető ÚJ Two-Brothers és Pro Circuit dobok!
Információkért és árakért keres telefonon vagy emailben.
sportdob@gmail.com
ha esetleg összejönne a lovetta akkor beszélünk.
ühüm! így ahogy van kompletten. és üzletelés után még 1pohár sört is adok mellé ha igényli a vevő
fehér porrá vált a koksz. Vártam hogy gyémánt is hulljon belőle
de csak a szikrát hányta
Tocka égeti kifele a kipufogót! Alig fél vödör koksz volt benne!
Persze! Videó is lesz róla! ;) Csak előbb a Budapesten kéne találnom egy olyan kipufogóst aki azt a 10centis összekötő csövet legyártja nekem, mert 5kipufogósból 1-se vállalta.
2T rezonátor elég kokszos volt és szerintem senki nem pucolta még ki. beizzott a korom és mint a rakéta nyomta
mi ez te?
Sziasztok !

Valakinek van esetleg eladó, a képen látható kipufogóból ?! Jó állapotú, használt érdekelne első sorban.

Akinél van, kérem árat és néhány képet küldjön az adameg6@vipmail.hu címre !

Köszönöm ! Jó pihenést mindenkinek a hétvégére ;)

Üdv.: Ádám
sikerült. Beindult mint a rakéta, kúpos lánggal égett kifele. Tegnap rossz irányból csináltam, visszafele ment mint a karikacsapás
kár, most költöttem el a rá szánt morzsát. pont ilyenem volt, betyárul szólt. ilyet kerestem
dob + összekötő+rugók 40 000 ft?
Gsx-r 1000 K7 - Bódis dobokhoz való " Y "- katalizátor helyett (lambdaszondának megvan a helye ) eladó 10,000 ft -ért