Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de az Arrowra az van írva! A tolómérőd pedig nem csal,ha leolvasod
tyúkszart tuti ettem
nem látni azon semmit 88 óta rohad rajta
öcsém,itt még panasz nem volt! de látom nálad akadt már kötekedni való társ!
Isten akarta így,vagy szarrt ettél kiskorodban? 40-43mm-er van az összekötő cső bilincsére írva
akkor maradt ugyan úgy. Csak mondjad nekik mi a hibája
csörrents fel,és lediktálom neked,amilyen paraméterekre vagy kíváncsi főnök!
bazdki,nem hiszed el,de meg vannak veszve az emberek! mindenkinek az kéne! csak az egyik a szerelőjét kérdezi meg,a másik 280km-re lakik a harmadik... én is meglepődtem rajta hogy vinni akarják mint a cukrot!
megnéztem:
a könyök 42mm de valami lemezféle van a könyök és az összekötő között
leszedni most nem volt kedvem
Sziasztok Yamaha TT 350 re keresnék dobot , összekötő csővel
Szia érdekelne a dob ára, és a paraméterei
holnap megnézem
Az a terv, hogy télen csinálok bele egy hangtompítót és az FI Tunerre az egyik térkép a közlekedő módhoz lesz a beszerelt hangtompítóval. Így amikor éppen nem gyógyszerguriga van, akkor tudok menni csendesebben. Pici szépséghibája ennek a tervnek, hogy idén se volt olyan, amikor közlekedő mód volt. De már csak kíváncsiságból is megcsinálnom szerintem, maximum soha nem fogom használni.
Akit érdekel keressen fel emailbe: mdaniel9112@gmail.com
És te meg csináltattad az Arrowot? vagy sérülten árulod?
Mi az ára a dobnak?
Mérd meg a csatlakozási átmérőt, és írd meg azt is hogy kívülre vagy belülre megy az összekötő! Ez alapján meg tudom mondani!
ez pont jó rá?
Meg lett csináltatva!
ha elfogadsz egy tanácsot,akkor én azt mondom,csináltasd meg a palástot a Yoshin,mert ezt sportmotorra fogják venni,és a sportmotorosok nem komálják az esztétikai hibát!
Eladó Bódis, új palásttal. Igény esetén DB killerel.
Eladó E betűs Yoshimura.
Nekem meg van egy Simson hangtompítóm! beee!
Szia Oszi! Aprónép növöget? Mondd meg neki, hogy igyekezzen, mert a motor már toporzékol!
a tökfej senkinek nem mondja hogy" nevezz be" egy másik járműre mindenki olyat választ amit akar csak tudd
látom kapálódzol mint a fuldokló
Te kezdtél ítélkezni, ha nem vetted volna észre!
"szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim "
Kinek nincs tökfej?

Nálunk a motoros körökben nem ilyen hülyék az emberek, mint 1esek, és csak röhögünk rajta egy jót amikor egymás vérét szívjuk, h mi a jobb stb...
Pl tudtad, h virtuálisan 3 lóerőt kapsz egy monster matricáért a gépen?
Óóó még a végén megijedek...