bazdki,nem hiszed el,de meg vannak veszve az emberek! mindenkinek az kéne! csak az egyik a szerelőjét kérdezi meg,a másik 280km-re lakik a harmadik... én is meglepődtem rajta hogy vinni akarják mint a cukrot!
Az a terv, hogy télen csinálok bele egy hangtompítót és az FI Tunerre az egyik térkép a közlekedő módhoz lesz a beszerelt hangtompítóval. Így amikor éppen nem gyógyszerguriga van, akkor tudok menni csendesebben. Pici szépséghibája ennek a tervnek, hogy idén se volt olyan, amikor közlekedő mód volt. De már csak kíváncsiságból is megcsinálnom szerintem, maximum soha nem fogom használni.
ha elfogadsz egy tanácsot,akkor én azt mondom,csináltasd meg a palástot a Yoshin,mert ezt sportmotorra fogják venni,és a sportmotorosok nem komálják az esztétikai hibát!
Te kezdtél ítélkezni, ha nem vetted volna észre!
"szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim "
Kinek nincs tökfej?
Nálunk a motoros körökben nem ilyen hülyék az emberek, mint 1esek, és csak röhögünk rajta egy jót amikor egymás vérét szívjuk, h mi a jobb stb...
Pl tudtad, h virtuálisan 3 lóerőt kapsz egy monster matricáért a gépen?
Óóó még a végén megijedek...
nem látni azon semmit 88 óta rohad rajta
a könyök 42mm de valami lemezféle van a könyök és az összekötő között
leszedni most nem volt kedvem
És te meg csináltattad az Arrowot? vagy sérülten árulod?
Szia Oszi! Aprónép növöget? Mondd meg neki, hogy igyekezzen, mert a motor már toporzékol!
"szóval edd csak magad nekem akkor is vagy egy eredeti yoshim "
Kinek nincs tökfej?
Nálunk a motoros körökben nem ilyen hülyék az emberek, mint 1esek, és csak röhögünk rajta egy jót amikor egymás vérét szívjuk, h mi a jobb stb...
Pl tudtad, h virtuálisan 3 lóerőt kapsz egy monster matricáért a gépen?
Óóó még a végén megijedek...