Azt nem tudom....
Beszélj az illetékessel, Ő talán tud erről infót mondani. Én rozsdás motyón próbáltam a szert, és tényleg tud valamit a cucc. Ha tényleg akarsz tenni valamit azért, hogy kicsit javíts a motorod szépségén, akkor talán beáldozhatsz egy 2-3 perces telefon beszélgetést "Darázzsal". Egyébként itt fórumon, valamelyik topicban megtalálod "Darázsgarázs" néven, és ha akarsz kérdezhetsz Tőle itt is, segítőkész. Én ennyit tudtam "segíteni".
A motorom leömlőcsöveiről lekopott a festék, nem esés vagy dőlés, csak az idő, és kissé rozsdás színű. Nem veszélyes, de szeretném lefeseni.
Addig megvan hogy egy drótkoronggal letakarítom, higítóval átkenem, és lefestem, csak nem tudom milyen festék bírná ki azt a hőt, illetve a rezonációt, stb
Mivel közel vagytok hozzám, valszeg hozzátok megyek majd kipu ügyben.
Mennyit kóstálna egy összekötő cső gyártása? Meglévő összekötőt átalakítotok? un. hozott anyagból :)...
Mennyi idő kb. egy összekötő legyártása?
Idomokat ledobjam, mielőtt beviszem a vasat?
mindenféleképp meg akarom csinálni, és ahogy nézem nem is drága a cucc, mondjuk még nem csúnya a kipucső, csak erotikus, bassza a szemem:)
Beszélj az illetékessel, Ő talán tud erről infót mondani. Én rozsdás motyón próbáltam a szert, és tényleg tud valamit a cucc. Ha tényleg akarsz tenni valamit azért, hogy kicsit javíts a motorod szépségén, akkor talán beáldozhatsz egy 2-3 perces telefon beszélgetést "Darázzsal". Egyébként itt fórumon, valamelyik topicban megtalálod "Darázsgarázs" néven, és ha akarsz kérdezhetsz Tőle itt is, segítőkész. Én ennyit tudtam "segíteni".
Csak osszezavarom a megfigyeloket
Na jo akkor beszelunk rola
Zizi lesz? Azért kicsit örülnék.... hogy nem Busa...!
Regiii
Van meg a 4:1 zzr1400 rendszerbol?
Holnap megnézhetitek a "fotók" között is! A hangja leírhatatlanul jó lett!
Örülünk! Szerintem közelíts meg, meséld el a terveidet személyesen!
De mielőtt érkezel, feltétlenül telefonálj, hogy tudjunk találkozni!
A motorom leömlőcsöveiről lekopott a festék, nem esés vagy dőlés, csak az idő, és kissé rozsdás színű. Nem veszélyes, de szeretném lefeseni.
Addig megvan hogy egy drótkoronggal letakarítom, higítóval átkenem, és lefestem, csak nem tudom milyen festék bírná ki azt a hőt, illetve a rezonációt, stb
5let tanács tapasztalat?
előre is köszönöm
Mivel közel vagytok hozzám, valszeg hozzátok megyek majd kipu ügyben.
Mennyit kóstálna egy összekötő cső gyártása? Meglévő összekötőt átalakítotok? un. hozott anyagból :)...
Mennyi idő kb. egy összekötő legyártása?
Idomokat ledobjam, mielőtt beviszem a vasat?
Köszi előre is a választ!
Ha érdekes, kérlek hívjál fel... "E"jeles, engedélyes, új.
Vki nem tud esetleg 2008-as drz S-re Yoshimura (vagy hasonló kategória) dobot vagy rendszert?
Előre is köszi
Bilincs van hozza, a hangja mely oblos. A bilincset az elozo gazdaja tulhuzta ezert a bilincs alatt lathato nyomas van
30 e ft ot kernek erte
Ahogy látod, jelenleg nincsen bent ez a dob. Ha akarsz gyorsulni a kérdésben, vedd fel a kapcsolatot BBusával, hozzátok össze a boltot!