Ja a bakon szétszedve....
Tegyük halkan hozzá azé az van,mert megöregedtél és egyedül akarsz motorozni a segdugasz haveroddal... Persze anya nélkül...
Ja és te megteheted,hogy legyen egy szervíz kocsid minden pihenőhöz...
@ Jelcsa, vállalsz összekötő cső gyártást is? Mintha valakitől az jutott volna el hozzám, hogy igen, de gondoltam rákérdezek, mert tőled szándékoznám majd beszerezni a MIVV SUONO dobot, amit kinéztem :)
Ha aktuálissá válik, jelentkezem!
Renitenshez szólnék!
Lenne nekem egy Suzuki Sv 650N-em és szeretnék rá venni rendszert!
Azt irták nekem hogy téged keresselek fel mert te lehet tudsz segíteni!
Válaszodat elöre is köszönöm
Sziasztok! Van egy 50ccm teljesen gyári peugeot x race vivacity-m. Szeretnék hozzá egy sport kipufogót Milyen kiput javasoltok a robira? És egy ilyen kipufogót hogy kell JÓL behangolni? Választ előre is köszi!
Köszi Nem vetném el,sajnos létfontosságú lenne az ár is.Ha meg tudnék szabadulni a sebringtől akkor nem is dekáznék az áron de így kérdés,hogy mikor tudom eladni..
Üdv!
Renitens hozzád lenne kérdésem:)
Lenne egy 2009-es Hrc-s cbr1000-em és szeretnék hozz egy slip-on dobot. Eddig leo-vincét vettem mindig de most kiprobálnám a bodist mert sok jot hallottam róla. Érdekelne milyen van esetleg rá de a gpx-2 az nem érdekel mert nekem jobban tetszik az egy dobos megoldás. Hátha van ilyen is. Most csak érdeklődőm hogy van és kb mennyi egy ilyen dob mert csak nyáron tudom megvenni.
Yamaha fz1 gyári kipufogó dob hiányzik róla 2 takaró lemez 2011-es motorról 25e ft,Suzuki gsr600 katalizátoros összekötő cső 10e ft,régi kawasaki kipufogó 8e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Igaz: ICE?
Amint megszüntettem a benzin folyását
Tegyük halkan hozzá azé az van,mert megöregedtél és egyedül akarsz motorozni a segdugasz haveroddal... Persze anya nélkül...
Ja és te megteheted,hogy legyen egy szervíz kocsid minden pihenőhöz...
Bevallása szerint nyugdíjba megy és a Busa helyett Choppert vesz...(nagy ZZR-t)
Ha aktuálissá válik, jelentkezem!
van több féle dobom hozzá,új és használt is,ha érdekel 70 3179083.
üdv,P.
mikor lesz 1 db, ismétlem egy db akciós dobom 4:1 ben rendszerhez busa system...?
akciós(mérhetetlenül szemtelenül olcsó)áron?
Megnéztem a dobokat szépek csak az a baj sv-nél hogy egybe van az egész kipufogó rendszer és én meg nem akkarom elvágni
Egy kicsit ásd bele magad a galériánkba, hogy láthasd a dobokat, majd kérlek írj egy e-mailt.
Renitenshez szólnék!
Lenne nekem egy Suzuki Sv 650N-em és szeretnék rá venni rendszert!
Azt irták nekem hogy téged keresselek fel mert te lehet tudsz segíteni!
Válaszodat elöre is köszönöm
Üdv:Sly
GSX-R 600 K6-ra keresnék nyitott csonka sportdobot.
Ennél olcsóbb nem nagyon lesz :
http://www.kepesmotor.hu/robog...
elvileg ezek újak 23ért.
Könnyebb görgő, erősebb kontrasztrugó ..... de hogy melyik milyen, az motorfüggő / nem típus, hanem totál egyedi a hangolás /
Az új pentát elvetetted?
Ment a mail gmail-edre...!
Egyenlőre csak érdeklődés szintjén érdekelne: milyen (relatív olcsóbb) megoldást tudnál nekem fzs1000-re?Kicsi dobra gondolok,gp kivitel pl:bodis gp,mivv gp stb.Ha gondolod privátban (balu88@mailbox.hu)is válaszolhatsz.
Köszi!
Üdv:Balu
Renitens hozzád lenne kérdésem:)
Lenne egy 2009-es Hrc-s cbr1000-em és szeretnék hozz egy slip-on dobot. Eddig leo-vincét vettem mindig de most kiprobálnám a bodist mert sok jot hallottam róla. Érdekelne milyen van esetleg rá de a gpx-2 az nem érdekel mert nekem jobban tetszik az egy dobos megoldás. Hátha van ilyen is. Most csak érdeklődőm hogy van és kb mennyi egy ilyen dob mert csak nyáron tudom megvenni.
Választ köszönöm előre is
Üdv