Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vennék újszerű kipufogó rendszert,honda cbx 550 motoromhoz.Lehet 4-1-ben,lehet gyári,lényeg,hogy hibátlan,szép legyen.
Köszönöm szépen a segitséget peter03133 :)
Szia! látom a bódis céggel van kapcsolatod,szeretnék egy kis segitséget kérni.gsxr1000 k7-8 keresnék ipsilont bódis rendszerhez.
Sziasztok!

Mastek kipufogóról vélemény? Mennyire hangosak? Mennyire jóminőségűek?
Atta Rs fórumba ő neki szoktak lenni
Szia hol lehet rendszert venni rs-re mert nem nagyon talalok hozza ha tudsz segiteni azt megkoszonnem
60-70 körül vannak rendszerek Rs-re
Miért csináltatok már 2T rendszert? Én még nem láttam Bódisba.
Én szerintem jobban jár ha abból választ amiket soroltam
Huhh!
A Bodis cég nevében köszönöm.... megnyugodva olják el a hegesztőpisztolyt...
Szerintem nézzen át RS125 topicba ott találni fog mivel Jolly Moto meg Arrow meg Gianelli jó csak Rs125 re Egyedileg nem ajánlott készíteni rá
szia!

Ha lenne pénzem,akkor mivv gp vagy bódis gp dob mert mindkettő nagyon tetszik.Mivel nincs rá pénzem és a motort is hírdetem így ha ez elmegy vélhetően a gyári megy vissza.Ha csak nem árába tudnék venni valami gp stílusú dobot.Ez elég bömbölős..
Oszt mi lesz a helyén...?
Nálunk még nem készült, de megoldható... komplett rendszerben.
sorry lemaradt :D
hol a kép?
Hali!
Képről meg tudja-e mondani valaki,hogy ez miféle dob? :D
Karbon héj az tuti,de semmi jelölés nincs rajta.
Lehet esetleg valami házi gyártmány?
Elég szépen van kidolgozva egyébként.

A másik kérdésem az lenne,hogy acélszalagot/pántot kellene cserélnem+újratömni és újraszegecselni pár helyen?
Hol érdemes beszerezni a cuccokat hozzá?

Köszi előre is.
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy tud-e valaki (2001) Aprilia rs 125-re sport kipufogó rendszert ha valaki tud az irjon előre is köszönöm.
sziasztok! 90-es yamaha fzr 600-ra gyári kipufogót tud valaki?
Pont van 1 eladóm,még gyárint a Hódád+ egy 2m....
Itt most akciós dobok és rendszerek vannak ha valakit pont ilyenek érdekelnek:

http://www.szervizautobuda.hu/...
Egy kép azért mutatóba
Szevasztok!

Eladó egy sebring gp6 kipufogódob,e betűs jelzéssel,kivehető szűkítővel.Honda cb 600 hornethez való gyárilag(van hozzá összekötőcső és hővédő lemez is) de nekem most egy fzs 1000-en szolgál..Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írjon és a részleteket megbeszéljük.Képek az adatlapomon a galériában.
Volt már pár fajta kipuffom,dob és rendszer párfajta motoron.Most a Bódison van a sor!
A nagy álmom egy Hayabusa K9, fehér színben!
Tudsz Te ilyet Barátom?

Átsétálok Hozzátok......
Jól szólsz! A mi tapasztalataink és méréseink szerint -ha rozsdamentes dobokról beszélgetünk- általánosságban kevesebb mint a felére csökkenthető dobonként a súly. Ez a leömlőkre is igaz! Hangsúlyos a rozsdamentes és az általánosságban szó!
Nyilván, ha titánt használunk, ez a súlycsökkenés sokkal drasztikusabb!