Ha lenne pénzem,akkor mivv gp vagy bódis gp dob mert mindkettő nagyon tetszik.Mivel nincs rá pénzem és a motort is hírdetem így ha ez elmegy vélhetően a gyári megy vissza.Ha csak nem árába tudnék venni valami gp stílusú dobot.Ez elég bömbölős..
Hali!
Képről meg tudja-e mondani valaki,hogy ez miféle dob? :D
Karbon héj az tuti,de semmi jelölés nincs rajta.
Lehet esetleg valami házi gyártmány?
Elég szépen van kidolgozva egyébként.
A másik kérdésem az lenne,hogy acélszalagot/pántot kellene cserélnem+újratömni és újraszegecselni pár helyen?
Hol érdemes beszerezni a cuccokat hozzá?
Eladó egy sebring gp6 kipufogódob,e betűs jelzéssel,kivehető szűkítővel.Honda cb 600 hornethez való gyárilag(van hozzá összekötőcső és hővédő lemez is) de nekem most egy fzs 1000-en szolgál..Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írjon és a részleteket megbeszéljük.Képek az adatlapomon a galériában.
Jól szólsz! A mi tapasztalataink és méréseink szerint -ha rozsdamentes dobokról beszélgetünk- általánosságban kevesebb mint a felére csökkenthető dobonként a súly. Ez a leömlőkre is igaz! Hangsúlyos a rozsdamentes és az általánosságban szó!
Nyilván, ha titánt használunk, ez a súlycsökkenés sokkal drasztikusabb!
Mastek kipufogóról vélemény? Mennyire hangosak? Mennyire jóminőségűek?
Én szerintem jobban jár ha abból választ amiket soroltam
A Bodis cég nevében köszönöm.... megnyugodva olják el a hegesztőpisztolyt...
Ha lenne pénzem,akkor mivv gp vagy bódis gp dob mert mindkettő nagyon tetszik.Mivel nincs rá pénzem és a motort is hírdetem így ha ez elmegy vélhetően a gyári megy vissza.Ha csak nem árába tudnék venni valami gp stílusú dobot.Ez elég bömbölős..
Képről meg tudja-e mondani valaki,hogy ez miféle dob? :D
Karbon héj az tuti,de semmi jelölés nincs rajta.
Lehet esetleg valami házi gyártmány?
Elég szépen van kidolgozva egyébként.
A másik kérdésem az lenne,hogy acélszalagot/pántot kellene cserélnem+újratömni és újraszegecselni pár helyen?
Hol érdemes beszerezni a cuccokat hozzá?
Köszi előre is.
http://www.szervizautobuda.hu/...
Eladó egy sebring gp6 kipufogódob,e betűs jelzéssel,kivehető szűkítővel.Honda cb 600 hornethez való gyárilag(van hozzá összekötőcső és hővédő lemez is) de nekem most egy fzs 1000-en szolgál..Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címre írjon és a részleteket megbeszéljük.Képek az adatlapomon a galériában.
Tudsz Te ilyet Barátom?
Átsétálok Hozzátok......
Nyilván, ha titánt használunk, ez a súlycsökkenés sokkal drasztikusabb!