Kettőnk közt szólva: ki az az ökör, aki eredeti, új, engedélyes akráért 50e-t kér? Függetlenül a kiviteltől... és függetlenül, hogy pénztárnál nem járt vele...........................
Itt egy link: hogy néz ki belűről rémes kizárt hogy ennek neki álljunk,mivel én egy kurva kreatív csávó vagyok ezek meg mindent túlbonyolítanak olyan szépen átfúrom hosszában egy saját készítésű brutálfuróval,hogy csak úgy porzik. http://www.ktm950.info/how/Far...
Jajj hát képzeld a mivv is csodálatosan szól a mocimon meg az akra is,és egy legális bodis is állat lenne...
Csak így hogy még ki sem sikerült igazán fizetni a mocit,de ebben a hónapban még a számlákkal is csúszunk, nem szeretnék annyiért dobot amennyiből egy szezonban motorozok.
Meg akkora ívben le is szarom hogy mi van rajta,csak szóljon és a szaruk nem baztassanak csak ez számít,ez nem diszkómotor,télen a ganaj csipkézi az oldalát,nyáron a sóderágy
Valakinek van avval tapasztalata ha csak spontán kibelezem a katalizátort a gyári dobból milyen hangja lesz repedtfazék vagy milyen?
Egésszen könnyen el tudom érni és megoldani.
Ára: 75 ezer Huf.
rapala0307@mailbox.hu naponta nézek emailt.
0670 392 0295