Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leo Vince X3 dupla sport dob eladó.
Ára: 75 ezer Huf.
rapala0307@mailbox.hu naponta nézek emailt.
0670 392 0295
AKRA ELKELT
16000
szia!

Azóta is várok rá,mint a messiásra
...mégsem volt eredeti a kínált akra?

Kettőnk közt szólva: ki az az ökör, aki eredeti, új, engedélyes akráért 50e-t kér? Függetlenül a kiviteltől... és függetlenül, hogy pénztárnál nem járt vele...........................
Sziasztok!
Keresek GSX-R600 K6 hoz blokk alatti dobot!Akra,Mivv,Leovince...
az akra dob érdekelne,mennyi az ára?
A leo dobot mennyiért adod?
Sziasztok olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy van egy K8-as banditom és a leőmlősor megsérült. Mien leőmlősor passzol rá ami nem katalizátoros?
azt már feláldoztam a tudomány oltárán(alig tudtam szétverni egy 10 kilós kalapáccsal)
faja agv, 2xl-es de rám is nagy
Ja KTM..........Pont ilyen van reni trakiján is.........
Te pöcs!
Szét kell szedni és összerakni!
Nem sírni állandóan,.,.,
Talán ha hallgatnál másra is akkor akár jó is lenne.......
biztos kiskőrösi azt akarod hogy megdögöljek
Eladó kipufogódobok
van egy plexi nélküli bukóm, ha kell odaadom és jobban hallod a hangját
Itt egy link: hogy néz ki belűről rémes kizárt hogy ennek neki álljunk,mivel én egy kurva kreatív csávó vagyok ezek meg mindent túlbonyolítanak olyan szépen átfúrom hosszában egy saját készítésű brutálfuróval,hogy csak úgy porzik.
http://www.ktm950.info/how/Far...
Jajj hát képzeld a mivv is csodálatosan szól a mocimon meg az akra is,és egy legális bodis is állat lenne...
Csak így hogy még ki sem sikerült igazán fizetni a mocit,de ebben a hónapban még a számlákkal is csúszunk, nem szeretnék annyiért dobot amennyiből egy szezonban motorozok.
Meg akkora ívben le is szarom hogy mi van rajta,csak szóljon és a szaruk nem baztassanak csak ez számít,ez nem diszkómotor,télen a ganaj csipkézi az oldalát,nyáron a sóderágy
Szar!

Vegyél Bódist renitől, vagy azt csináljuk amit mondtam.
De mivel Te nagy tudású vagy így úgyis azt csinálod ami repedt fazék lesz.......
Van egy készlet a műhelyben, ami le van foglalózva... de még meg tudod nézni.
Adj egy mail-címet.

http://www.szervizautobuda.hu/...
Hello !renitens
Bodis GP-X2 kipu menyibe fályna ?
Valakinek van avval tapasztalata ha csak spontán kibelezem a katalizátort a gyári dobból milyen hangja lesz repedtfazék vagy milyen?
Egésszen könnyen el tudom érni és megoldani.
Ma újratömtem(kerámia gyapottal),szegecseltem a karbon dobokat a VTR-en,holnap hangpróba,kíváncsi leszek rá :)
Eladó egy sebring gp6 kipufogó.Az ár irányár,az új ára 500eur körül van.
kár ilyen dobot keresek, majd eccer lesz.
szia
kell ice-nak de ez nem atix-os dob ez egy busás kollégától van, k8 on volt rajta
szép napot