Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello !

Leo Vince Sbk dobpárom van eladó (hayabusán volt ) !

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Hali! Érdeklődnék a bilincsekkel kapcsolatban! Néztem, hogy 465 hosszúságúak akárhogy is mérek nekem 410 es kellene meg lehet azt valahogy oldani esetleg tudsz még ilyeneket készíteni?
Még mindig keresek használt Akra, Arrow vagy Leo Vince dob párt !
Az csak az msn címem!
e-mail címed az msn címed is egyben?
Hát egy darab, mert vagy egy ovál dobom de nincs hozzá bilincsem!:)
Akra Bolt on 3 csavaros és Muzzy kpl rendszer Zx-12r hez eladó
van még, mennyi érdekelne?
Hali! Ovál sportdobhoz keresnék felfogató bilincset! Ha valaki tud az írjon!
heló! Vannak még ilyen bilincseid? Ha még esetleg lenne akkor engem érdekelne!
Sziasztok!

Nemreg hasznaltan vett Dragstar 1100-hoz (2000-es evjarat) adtak 2 rovid, brutal hangu dobot konzollal. Ezeket szivesen eladnam, ha erdekel valakit. Erdekel valakit?
Te Reni
Ez a hugod nem?
Vagyis az operacio utan..
ha valakit érdekel eladó honda hornet cb600 leovince karbon dob,hibátlan állapotú ,összes felfogatással,annyira se melegszik mint a lemez a gyári dobon.E jelű,papirokkal,összekötőcsővel mindennel 50000ft
Húúúúúúúúúúú

Már azt hittem engem fotóztatok,de rajtam nem volt ma nyaklánc.....
Elkezdtük összeállítani a motor-show költségvetését. Sok volt a feladat.

Pár rendszert el kell adnunk még a kőgazdag Busásoknak! Ma is volt bent egy, kollégáim lefotózták:
Te reni
Fasza a traki kipuffja, DE nem hívtál ma! !
Lesd le, hogy néz ki egy ilyen hivatalos E betű és gravíroztasd bele!
kösz
Ismerősöm tud külföldről leo sbk dobokat eredeti csomagolt dobozban mind igazolással papirokkal és kiegészítőkkel együtt. Akit érdekel irjon az email cimemre aztán ha van a tipusra akkor irom az árat.

Üdv!
Ne aggódj, rajta vagyok! Szóltak már a szomszédok is, hogy legalább vasárnap este ne dolgozzak... De érted mindent!
Reni

mi újság dob ügyben?

kellene egy db sürgősen
Üdv!
Baján, a Sugo-motor bontóban úgy emlékszem bontottak mostanában 1100-as gsxr-t. Alkatrészek rovatban, Sugomotorbonto néven megtalálod őket. Egy próbát megér.
Keresek!

Nem túl hangos E betüs dobot FZS1000 Fazerre összekötővel. Nem túl drágán, mert úgy én is tudok. Használt is lehet, de nem elhasznált! Nem egy bazinagy hurkatöltőt, mert az van. Lehetőleg db-killerrel.
Nagy szerelem a Yoshimura R-77, vagy hasonlók. Hexagonál, vagy más többszögletű, csapott végű verziók.
Szívesen veszek ajánlatokat.
Eladó 2db jó állapotú Mastek karbon dob (csavaros). Suzuki TL1000R-en volt.
keresek gsx r 1100 91-92 kiput csak gyárit és jót 4-2 -be és két dob
taschner@citromail.hu 0620 2751778