Hali! Érdeklődnék a bilincsekkel kapcsolatban! Néztem, hogy 465 hosszúságúak akárhogy is mérek nekem 410 es kellene meg lehet azt valahogy oldani esetleg tudsz még ilyeneket készíteni?
ha valakit érdekel eladó honda hornet cb600 leovince karbon dob,hibátlan állapotú ,összes felfogatással,annyira se melegszik mint a lemez a gyári dobon.E jelű,papirokkal,összekötőcsővel mindennel 50000ft
Ismerősöm tud külföldről leo sbk dobokat eredeti csomagolt dobozban mind igazolással papirokkal és kiegészítőkkel együtt. Akit érdekel irjon az email cimemre aztán ha van a tipusra akkor irom az árat.
Üdv!
Baján, a Sugo-motor bontóban úgy emlékszem bontottak mostanában 1100-as gsxr-t. Alkatrészek rovatban, Sugomotorbonto néven megtalálod őket. Egy próbát megér.
Nem túl hangos E betüs dobot FZS1000 Fazerre összekötővel. Nem túl drágán, mert úgy én is tudok. Használt is lehet, de nem elhasznált! Nem egy bazinagy hurkatöltőt, mert az van. Lehetőleg db-killerrel.
Nagy szerelem a Yoshimura R-77, vagy hasonlók. Hexagonál, vagy más többszögletű, csapott végű verziók.
Szívesen veszek ajánlatokat.
Leo Vince Sbk dobpárom van eladó (hayabusán volt ) !
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...