Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Pénteken este tudok írásban választ adni...

...vagy hívjál péntek délután!
Sziasztok! Ha valakit érdekel gsxr 600 750 -re való try oval dob 4 csavaros felfogatás 45000 ft ha kell postázom.
Sziasztok,

drz-hez keresek viszonylag rövid palástú kipufogót (~32-35cm). Nagyon spécire nincs szükségem, mert sajna úgyis "leér". Látom van itt Bódis érdekeltség is, valami másodosztályú termék talán jó lehetne erre a célra

Köszi mindenkinek,
Üdv,
Gyé.
Sziasztok! FMF titanium kipufogot keresek quadra! Ha valakinek van elado vagy tudja hol tudnek venni jelezze! Koszonom!
Sziasztok !
Eladó egy Aprilia Rs 125 gyári kipufogó rendszer !
Elérhetőség : 06-20-244-5457
mr.geri@hotmail.com
Egyetértek, jelentkezem. köszi
Örömmel!

Nem mellesleg, besétálhatnál hozzánk egyeztetett időpontban, ahol meg tudsz tapogatni mindent! Illetve könnyebben tudjuk egyeztetni az elképzeléseidet a lehetőségekkel!
Talán sokkal hatásosabb, mint az ajánlat...!
Érdekelne a dolog, megköszönném, ha küldenél ajánlatot a lehetőségekről. e-mail: pestibali@yahoo.de
Szevasztok!
Gsf 650, léghűtéses bandithoz keresek SZÉP,hibátlan állapotú, gyári kipufogót.Tudom,hogy az ebay-en van ,de látni szeretném mielőtt megveszem.Max 30000ft-ért.Ha valakinek van jelezze. kenyer@citromail.hu
Bolt-on dobjaink vannak hozzá, de megépítenénk a rendszert is szívesen!
Sziasztok,

Suzuki TL1000R-hez keresek komplett sportkipufogó rendszert.
Mondjuk ilyen szépet szeretnél?

Hétfőn hívj fel kérlek.
Szia T.R.K. mennyiért csinálnál egy vég dobot érdeklődésből kérdezem
hangtompító ügybe keress meg.
Hát igen figyelni kell rájuk mert hamar tudnak kellemetlenséget okozni az embernek.
Igen de Jollyval elkapnak hamar a rend éber őrei Jó haveromnak az van a Mitoján hát nem a leghalkabb.Magas fordulaton über brutált szól
Mondjuk arrow vagy giannelli erdekellne de csak dob mondjuk azert jolly biztos jol szolna rajta.
manutdpeter03133@gmail.com
Értem
Szia peter03133 elkerhetem email cimedet?
Méretei ? leginkább a bemenet mérete érdekelne
Szia nincs de ajanlott egy sracot es irtam de eddig meg nem irt vissza de csak a dob irant erdeklodtem :-) de meg nem jott valasz
Nincs mit Sikerült ? van neki ?
Ha esetleg valakit érdekel 50.e