Nem tudom milyen rossz markajelzesre gondolsz
Az elozo tulaj valoban egy gizda ember volt..
De legalabb motort vett..nem kawasakiiiit
De ugy tudom te is egy motort epitesz..mondom motort...
Milyen tipusu is?
"Ezt a .... , nem hogy inkább vett volna egy kawasaki-t, azzal nem volna gond... Idejön, hoyg jó a motor, aztán itt szopok vele, mert nem jó. Rá van irva a homlokomra, hogy hozzatok ide minden olyan motort, amivel gond van.. mert én szeretek szopni velük...
Persze mondtam az elején, hogy van benne egy olyan alkatrész, aminek nem igazan jó a márkajelzése, de a tulaj csak legyintett....
MEg azt mondta, hogy az előző gazdája egy kis gizda köcsög volt, az baszott szét benne mindent..."
Nem nem ugy volt
Ugy volt hogy..idezlek:
O istenem vegre egy igazi motor elott terdelhetek
Nem a sajat szerencsetlen kawasakimat kell foltozni hanem egy jol osszerakott ikon elott hajthatok fejet
Es ezert edes istenem halat adok neked s napi 10 miatyankot fogok rebegni terdelve az agyamnal minden lefekves elott
Ezt ajánlottam neki én is, sőt kompresszoros babettával nem indul senki........
Övé lenne az első.....
Kanyarokba is jó lenne,mert nyélgázon mehetne végig....
Valljjjj szint orszag vilag elotttt
Tipus: AGO Motors :)
Nem tudom milyen rossz markajelzesre gondolsz
Az elozo tulaj valoban egy gizda ember volt..
De legalabb motort vett..nem kawasakiiiit
De ugy tudom te is egy motort epitesz..mondom motort...
Milyen tipusu is?
Szerintem meg úgy volt, hogy....
"Ezt a .... , nem hogy inkább vett volna egy kawasaki-t, azzal nem volna gond... Idejön, hoyg jó a motor, aztán itt szopok vele, mert nem jó. Rá van irva a homlokomra, hogy hozzatok ide minden olyan motort, amivel gond van.. mert én szeretek szopni velük...
Persze mondtam az elején, hogy van benne egy olyan alkatrész, aminek nem igazan jó a márkajelzése, de a tulaj csak legyintett....
MEg azt mondta, hogy az előző gazdája egy kis gizda köcsög volt, az baszott szét benne mindent..."
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Nem nem ugy volt
Ugy volt hogy..idezlek:
O istenem vegre egy igazi motor elott terdelhetek
Nem a sajat szerencsetlen kawasakimat kell foltozni hanem egy jol osszerakott ikon elott hajthatok fejet
Es ezert edes istenem halat adok neked s napi 10 miatyankot fogok rebegni terdelve az agyamnal minden lefekves elott
De egyszer lehagylak... foleg ha megtanulok motorozni
Van egy eladó Yoshi tri-oval dobom.
Ha érdekel írj a mail címemre.
nem úgy volt, hogy "ennek a szarnak is már megint mi a faxom baja van...?! "
Ne akard hogy kompromittalo kepeket rakjak fel arrol hogy terdelsz a volt motorom elott es fohaszkodsz az istenhez barcsak raulhetnel..
60?! hmm... kicsit kevés, de inkább én buknék rajta, mint te...
Inkább azt meséld el, hogy 7végén miért nem irsz?! Asszony letíltott a netről és ülsz a szoknyája mellett?!
Adok a motorodert 1, 3 millt....
60 at adok erte
Miért nem veszel rá Bódis-t?!
- olcsóbb (100KHUF nálunk)
- e-legal
- hangtompító
- javítható
Övé lenne az első.....
Kanyarokba is jó lenne,mert nyélgázon mehetne végig....
Milyen első hely? Inkább gyúrjál valami Babettával mert akkor nem szégyen ha lehagy az Mz a Mátrában