Szia KawaBBusa! Csak ez az 1képed van róla,esetleg tudnál róla még küldeni? Hangos vagy inkább mély hangot kölcsönöz a motornak? Felfogató bilincs megvan hozzá? Mennyi lenne az ára?
Milyen kóc volt benne? Fémgyapot, vagy kerámia? Tényleg annyira mély a hangja? DB killer? Mennyit nyom ha esetleg mértétek? Road legál E betűsek?
Bocs, hogy szét kérdezlek....
Jól mondja Ice, van egy oval full titán használt dobunk, ami 480mm hosszú. Persze, lehet vágni, de nincsen benne killer és nincsen rajta engedélyszám se. Ezt a dobot quadra, vagy krossz motorra kellene fellőni...
Ha elengeded az SB1-et, akkor azért árban is könnyebb a helyzet. Meg fogom tapogatni a lehetőségeket ebben a témában.
Köszi!Rajta vagyok az ügyön Ami van most az egy kicsit csattogós,durrogós úgyhogy helyette néznék egy picivel nagyobbat és csendesebbet
Akit érdekel van egy sebring gp6,E jelzésű,kivehető hangtompítóval ellátott sportdobom eladóba.Hivatalosan hornet 600-ra való de egy kis átalakítással bármire jó lehet.
További infó itt:Sebring gp6
Köszi,elfelejtettem írni,hogy rövid dobban gondolkozom Nem tudom mennyi lehet annak a dobnak a hossza..vágatni meg egyéb barbár megoldásokhoz nem akarnék folyamodni..Mondjuk azért érdekelne hogy néz ki az a dob,Renitens jelkezz,jelkezz dzsssssss
Most elhoztam a dobot renitol de nekem nem jo sajnos felprobaltam
Bocs, hogy szét kérdezlek....
Nekem ilyen dob van a motoromon, én meg vagyok vele elégedve, úgy hogy tömnöm kellett amint megvettem 30ezerért vettem.
A kep egy garazsban keszult egy feher micu mogott..es egy ferfi kezeben van de olyat tesz a dobbal amitol meg en is elpirultam
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Tedd ide is fel a képet!
Ha elengeded az SB1-et, akkor azért árban is könnyebb a helyzet. Meg fogom tapogatni a lehetőségeket ebben a témában.
Kuldtem melt neked..
Hatha tetszik
Udv
Akit érdekel van egy sebring gp6,E jelzésű,kivehető hangtompítóval ellátott sportdobom eladóba.Hivatalosan hornet 600-ra való de egy kis átalakítással bármire jó lehet.
További infó itt:Sebring gp6
ma láttam nála 30 ért egy ovál bódist
igaz nem mai dob de 30 e ft
Keresnék használt de jó állapotú Bódis kipufogót.
(Bocs renitens de az újra nem jön össze a pénz a kipufogómra mutatkozó érdektelenség miatt.. )