Hát azért súlyban is sokat hozhat egy rendszer.A vtr-em gyári rendszere 21,7 kg volt(a dobok voltak nehezek),az akra rendszer viszont csak 6.Rendszerhez mindenképp kell légszűrő+utánaállítás(PC v. Dynojet),csak úgy van értelme.Ez hogy lóerőt is,de drága.Sima dob olcsóbb,de a hangján kivűl max.2-3 lóerő(vagy -10,erre is volt példa).Hívd fel Renitens-t,tuti okoz neked valamit jó áron,igaz Uram?
Rendszer drága, és motor függö, hogy dob e a teljesítményen, súlyban hétköznapi ember nem veszi észre én úgy gondolom... az utána állítás meg kinek mi? én egyik motoromon sem állítottam utána. a hornetemen nem éreztem változást csak hangban bár azon a katalizátor fog nagyot.. az előző gépen meg husqvarna sm610 egyhenger... a sportdobbal alul egy picit gyengébb lett, de nem zavart igy nem állítgattam. lehet hogy egy pár lóerőt veszít majd, de én szerintem nem fogod észre venni. max ha nagyon gyengült érezhetően akkor érdemes elvinni állítgatni. én mint amatőr remélem tudtam segíteni, vagy javítsanak ki az okosok
Teljesen tudatlan vagyok kipufogó témában, ezért segítséget kérek. Egyenlőre csak kacérkodok a gondolattal, hogy dobot cserélek a motoromon. Ez egy 750-es 2 hengeres gépezet. Érdeklődnék, hogy mit kell fogyelembe venni egy ilyen végdob cserénél. Gondolom nem úgy megy hogy lekapom a régit és felrakom az újat. Milyen márkák jók? Hozzá kell-e állítani valamit a motoron. Esetleg érdemes-e egész rendszert cserélni. A gyári ólomnahéz rendszerhez képest, lehet-e súlyt csökkenteni egy ilyen rendszerrel? Teljesítménynövekedés nem várok tőle egyáltalán. Csak nyersebb V2 hangzást. Ha butaságokat kérdeztem, akkor elnézést, tényleg nem értek hozzá. De szeretnék választ kapni a kérdéseimre. Előre is köszönöm.
Üdv
Szükségem lenne információra.Yamaha xvs 650 kipufogót keresek és eddig csak 1100xvs kipufogója lenne,de nem tudom hogy passzol e rá.Valaki tudna nekem segíteni?
Előre is köszönöm
Honda cbr600rr leömlő enyhén sérült 6e ft,suzuki gsr600 összekötő 8e ft,yamaha fz1 gyári kipufogó egy-két horpit leszámítva hibátlan takarólemetek hiányoznak 15e ft,mach1 sportdob régi kawára vagy amira rárakod 6e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
A rendszert nagyon nagyon érzed,és kell az utána állítás is....