Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ha már idén nem sikerült, tavasszal meglesném
Szia!
Igen,de sok minden meg van és meg maradt a másikról.
Szia.
Ezt a solymot is átalakítod?
Holnap rajtaleszek,nem mondta ma.
Technikai gondjai voltak.
Megkértem B-t, mérje meg nekem a Busa első telóját! Tudnom kellene, hogy a BikeLift fix első emelő jó-e hozzá.....
Miért is?
Lécccci ne felejtsétek megmérni a Busa első telóját....!
Ha valakit érdekel, elérhetőség az adatlapomon.
Eladó Apkrapovic titan dob,Slip-On, bal oldali kivitel. További képeket emailben tudok küldeni!
SA-002 Model
Üdv Jelcsa.Érdeklődnék,hogy összekötőid is vannak-e?
Rossz képet tettél fel, ezen te vagy és a ......, az utolsó céges csapatépítő tréningeteken......
2007-es PC41 Hornethez keresek gyári végdobot!
E-mail az adatlapomon. Köszi!
...becsapós buzik! Telefonbetyár Hayabusások...
Szia,

kipufogót láttam már néhányat,de ilyen alapon az utángyártott tükrödhöz,indexhez valamint a gumikhoz is amin gurulsz vigyél gyártói igazolást,azon kívül,hogy az E minősítés benne van.Egyébként az ismert sportdob gyártók E-s dobjainak a típusbizonyítványa másolat formában hozzáférhető általában a gyártótól.(Az eredeti csomagba is sokszorosított példányt rak).
Viszont ha épp úgy alakul és pl. egy kis osztrák faluban az éber őröknek úgy tűnik hangos vagy,akár tortúra is lehet a túrából ha van kártyád,ha nincs.Persze van ellenpélda is,VTR 1000 SP2,alapjárat felett gurulva Mivv GP pár rajta osztrák közúti ellenőrzéskor gond nélkül tovább.(A db killer a zsebben volt,a szerv ránézett a dobra,a márkát ismerte,s látta,hogy a gyártónak ez E-s terméke).S mivel nem keltettünk extra zajt így jó utat kívánva váltunk el.Persze ez csak 1 példa a sok közül.(Nincs kártyánk)

üdv,P.
Sokmindent kitalálnak, de hála égnek nem kötelező.
Mint pl az airsoft fegyverekhez is van valami ilyen kártya, de nem kötelező.
Műszakin sem kell bemutatni semmit. Ha akarnak róla műbizonylatot, menjenek Japánba, és kérjenek a Yoshimura-tól.
Nem hinném, h minden kipufogógyártó csinálna ilyen kártyákat. Én még nem is láttam ilyet. Tuti nem szabvány...
Minden egyes betétellel csökken, mert elszomorodik egy nyerítő ló odabenn, hogy nem akarja a gazdi a hangját hallani
Elküldtem,de a régi az...
Hol bujkálsz? Küld át az új számodat.... lszi!
Sziasztok. eladó 1 db Suzuki gsr 600 ra való gpr sport dob" E" betűs újszerű állapotú. 58 e ft. üdv
Leovince-titán Kép szerinti állapot Cbr-en volt pályára vagy fighterre 4ezer+posta vagy Jászberény adatlapomon elérhetőség+még képek.
Nem alszanak,vissza butítják a gépeket mert nem volt élvezetes úgy motorozni,hogy a Hondások mindíg 30 perc késéssel jönnek a kávézóba.
Mennyit adsz a 2 Pentáért? Írj valamit rá.
Keresett az Ukrán barátom egy 11es R1 rendszer miatt?
Megint lefagytatok? A Busások már téli álmot alszanak?
Itt vannak a fincsi BikeLift emelők télire!
Ha sport kipufogóból ki veszem vagy beteszem a db killert változik sokat a teljesítménye a motornak?
Suzuki gsx 550 kipufogó rendszerem 4/1-ben cserélném 4/2-ben re Gyárira. Vagy eladó.
Hát úgy legyen ! Az csak nekünk jó :) Azért gyanítom valamiért kitalálták . Üdv