Sziasztok ! Az E-legal dobokról írnék pár sort . Többen hirdetik E-betűs dob eladó és így minden ok . Hát ez így nem teljesen igaz. Most vásároltam egy dobot, amihez jár egy plasztik kártya ami mindíg nálad van ezzel igazolod igazoltatáskor az E-legal hitelességét, amin persze rajta van hogy db.-killer használatával . Aztán van egy műbizonylat amit műszakin kell bemutatni típus, decibel érték, ami 10%-kal térhet el +-ban a gyári értéktől... Viszont a lényeg ez csak 5 évig érvényes ! Aztán gondolom újra érvényesíteni kell :( Na minden jót ( enyhe telet , olcsó benzint )
Sziasztok!
Keresek kulturát kinézetű kipufogó bilincset, amivel odaszoríthatom a dobot a csőre! 57 mm a cső, sv650s-en van a dob.
milyet ajánlanátok, esetleg van e valakinek ilyesmi?
Előre is köszi!
Eladó a képen látható nikko racing sportkipufogó,nek kivehető hangtompító van benne szóval nem is hangos de nem is halk hanem kellemes hangja van,aki azt szeretné hogy azért jó kis hangja legyen a gépnek de ne fülsüketítő akkor neki való,cbr600f4i-n volt de szerintem másra is rá lehet tenni.
Mi a helyzet nagyfiú?
Hallom megvetted a levedlett bringát... Mindig engednem kellett magam előtt, távolodjon csak.... annyira füstölt!
...aztán jönnek a szétszóródó, lehulló alkatrészek... bahhh!
Nekem mondjuk jó, mert összeszedtem és árulom a vaterán!
Találtam egy tök jó áron lévő DPM RACE/Depretto kipufot.
Csak az a gond ,hogy olasz oldalon van. Valaki esetleg tudna segíteni,hogy-hogyan tudom megrendelni,felvenni a kapcsolatot... Terminale DPM BLAST honda hornet
Aki tud,jelezze az adatlapomon lévő e.mail címen.
Keresek kulturát kinézetű kipufogó bilincset, amivel odaszoríthatom a dobot a csőre! 57 mm a cső, sv650s-en van a dob.
milyet ajánlanátok, esetleg van e valakinek ilyesmi?
Előre is köszi!
Eladó Leo VInce sbk ovál dobpár -Hayabusán volt (11-12Ekm-ment) 4 csavaros - 50.000ft egyben.
Video:
http://batszimotor.hu/index.ph...
Honda cbr600f4
Eladó a képen látható nikko racing sportkipufogó,nek kivehető hangtompító van benne szóval nem is hangos de nem is halk hanem kellemes hangja van,aki azt szeretné hogy azért jó kis hangja legyen a gépnek de ne fülsüketítő akkor neki való,cbr600f4i-n volt de szerintem másra is rá lehet tenni.
Ár:45000Ft
tel:06203417552
email:t9210@freemail.hu
Lesz nálunk hamarosan egy kis akciózás! Használt dobok és új dobok használt áron akció...
Nem nehéz csupa láb nélküli közt futóbajnoknak lenni........
....mondjuk ez a motorozásukra is igaz!
Sajna, mikor felraktátok a kölcsön dobokat a srácok kilazítottak egy két csavart a TE utasításodra és így járt a barátunk.
Szerencsére a rosszak kiestek, így könnyű volt pótolni....
Veled mizujs?
Hallom beiskoláztattad Őket csajozásból?
Nekik csak a fiúk maradtak.....
Hallom megvetted a levedlett bringát... Mindig engednem kellett magam előtt, távolodjon csak.... annyira füstölt!
...aztán jönnek a szétszóródó, lehulló alkatrészek... bahhh!
Nekem mondjuk jó, mert összeszedtem és árulom a vaterán!
Érdeklődnék a paramétereiről.
E-mailt küldtem.
Üdv. zsolt
Találtam egy tök jó áron lévő DPM RACE/Depretto kipufot.
Csak az a gond ,hogy olasz oldalon van. Valaki esetleg tudna segíteni,hogy-hogyan tudom megrendelni,felvenni a kapcsolatot...
Terminale DPM BLAST honda hornet
Olyan új,hogy nem látta még senki.......
nem találtam új dobról semmit a bódis honlapján