sziasztok! S.O.S Suzuki dr650-re szeretnék venni egy dobot! KX450f cross motor kipuja. Jó lehet ez a DR-re? Átalakítással! Teljesítményre gondoltam. köszi
Sziasztok kérdésem lenne hogy valaki hozzáértő mondja már meg nekem hogy rá lehet e tenni a simsonra az etz 125-ötösre való rezonátort és hogy szuperál vele véleményeket tanácsokat várok ellőrre is kösz mindenkinek
650 cc, egy henger, gyárilag dupla dob. A kipufogó teljesen gyári, a hangja ehhez megfelelően diszkrét. A hozzá értő ismerősök fele fele arányban vanak, valaki szerint nagyon jó hangja van így, valaki szerinte nem hallani semmit belőle szólhatna jobban is. Azon gobdolkodtam ,h télen belenézek a dobokba, és itt-ott kicsit szellősebbé teszem a gyári dobokat. Azt szeretném ,hogy kicsivel öblösebb mélyebben szóljon. Gyári dobok finom nyitásával el lehet ilyesmit érni? Nem olyan herélt ácskapoccsal kiszúrt hangot szeretnék...
Yamaha fz1 kipufogó dob hiányzik róla 2 takarólemez,egy-két kisebb karc és horpi van rajta amúgy tökéletes 25e ft,Suzuki gsr600 katalizátoros összekötő lambdaszonda nélkül 10e ft,régi kawasaki mach1 kipufogó 8e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Vett vki tőle már dobot? milyen árba adja őket?