Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Eladó egy sebring gp6 kipufogó az újabb hornethez.Kivehető hangtompító,e betűs jelzés,takarólemez,csavarok összekötőcső stb.
Nekem jelenleg fzs 1000-en van fent de bármikor visszalakítható hornet 600-hoz is.Ha érdekel valakit akkor jutányos áron eladó.
Érdeklődni a balu88@mailbox.hu címen lehet.Képet küldhetek de az adatlapomon megtekinthető hogyan néz ki a yamahán.

Üdv mindenkinek!
Balu
sziasztok! keresek cros kipufogót rezoval lehetőleg nem csillagászati áron egy épített 125ccm-es mz ts cross hoz erre írjatok ha valakinek van árral együtt kacsa93@citromail.hu
Annyiért szerintem oda is adnám. Azért adom el, mert szeretném egy Bodis-ra lecserélni.
Persze nem azt mondtam hogy nem ér 50-et mert csili vili.. ha fele ilyen hosszu lenne a dob akkor én adnék érte 45-t akár, mert jolenne nekem akkor... amugy miért adod el?
Ezt nem tudtam. Hozzám már ezzel a dobbal került a motor. De akinek kell, viheti 49999-ért is.
50ert csinalja csabi is a dobokat osszekotovel, motorra szabva. Igy nem fog elkelni mert ak inkabb megcsinaltatjak nala az emberek. Ne baszogatasnsk vedd de full ugyanilyen dobot csinaltattam vele hangtompitoval osszekotovel 50ezerert
Még megvan, ha valakit érdekel...
sanyibá megmondta: ami a suzuki tesztelésnél selejt az jó lesz a hondára..
Hát érdekes az új Design.
az új bódis rendszer lemaradt
az új vfr és Reni
Ja,majd kiderül.

Tavasszal állok elébe...
így igaz öregszem
de ha netán meglesz.. bármelyik busmannal kiállok
Nézd itt az új VFR:
Mint Mackó sajtban a brummmogás....

Azért vesz Zöldet,mert a Busa túl erős volt neki a kanyarokban különösen, és gondolta vesz egy kicsit gyengébbet mert öregszik...

Így átadja a helyet a nagyoknak, neked,Hawknak,nekem,Ellnek.Viszont megtanulja mindenki rendszámját fejből....
Nahhh, ennyi!
Megint lesz mire fogni...! Kivel menjek motorozni, ha nem tudtok valami rendessel előállni?

BBusa legalább eddig kemény volt.......
az a helyzet hogy az új zzr1400 kicsit megfogott...
ha minden jól megy 2013-ban elképzelhető hogy átülök egy kawára
tudom ciki, de ez van
Szőke Tamás üzeni: itt nézd meg: Fotók, Kipufogó: a feltöltő: Schwantz (2. oldal) Üdv: Tamás

De ne engedj az elnyomásnak!
Fűnyírót ne...

irigykedtek miii
nem baj ha valakinek kell jó olcsó autó csak szóljon BBcar mindenki számára elérhető
(bár a hondásokkal nem szívesen üzletelek)
Ámen...
Ő a munkanélküli miliomos kupec mások szerint.
Már annyi autó utánzata van mint a Delta Popnak.
Túúdóóóm!
Már várom, hogy induljon a szezon, mehetnénk már! Persze Neked is ott a helyed! Remélem mindenki rá fog érni, a rengeteg teendője mellett!

Egyik BBusás például autókupec lett...
Üdv! Van egy tag sportmotoron aki rezókat gyárt, videói is vannak, valaki meg tudná mondani, hogy ki ő? Köszönöm!