Sziasztok.Milyen kipufogót ajánlanátok egy aprilia rs50-hez hogy egy kicsit mélyebb hangja legyen? Vagy legalább sportosabb.Jelenleg a gyári kipufogo van rajta.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy motorom kipufogó leömlőjét fel políroztam... Víz meg a hő hatására vissza rozsdásodik. Szeretném valami hőálló lakkal lefújni.. ami nem engedné vissza rozsdásodni illetve még talán szépen elszíneződne.
Kérdésem az lenne, hogy Milyen lakkot ajánlotok ill. nem fog elfeketedni lakk?
Ez más minőség...
Ha nézegettél nálunk láthattad, hogy akciók vannak. Most elérhető néhány "túltárolt", akár használt slip-on is, amit lehetetlenül jó áron tudunk adni! Ezért gondoltam, beszélnünk kellene, mert az igényeidet egyeztetném Veled. Nyilván csak úgy tudok árat mondani.
Ami tény, képtelenség egy Bódist "racefit", stb áron adni....
Hy renitens onnan jott ez a puffos dolog hogy lattam egy racefit dobot zx10esen ami nagyon tetszik de nem talaltam rola semmit es hasonlókat keresek de meg nekem el kellene adni a raptort is vmennyiert es azt a penzt akarom vissza fektetni
es ezert kernek egy sacc kb árat légyszi kb 30eft ig tervezem
Hy srácok mivv gp dobrol tapasztalatok beszerzési infok z750 re 06os kellene most raptor van rajta ket éve akar csere is érdekel mert vadabbat szeretnék ez jo választás lenne?
Ez megvan még?