Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Giraffe#64
Ez megvan még?
Sziasztok.Milyen kipufogót ajánlanátok egy aprilia rs50-hez hogy egy kicsit mélyebb hangja legyen? Vagy legalább sportosabb.Jelenleg a gyári kipufogo van rajta.
Bocsi,de azon ne keress-nem az enyém!
0620-423-9683
Köszi!
szia, én ezzel a festékkel fujtam már idomot vasat fát, eddig mindenen megmaradt rendesen. elég jól fed. üdv gábor
téged sem könnyűűűű
Áááhááá! Nem könnyű elérni Téged a 20-ason....
Holnap megint megpróbálom, de most 30.........
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy motorom kipufogó leömlőjét fel políroztam... Víz meg a hő hatására vissza rozsdásodik. Szeretném valami hőálló lakkal lefújni.. ami nem engedné vissza rozsdásodni illetve még talán szépen elszíneződne.
Kérdésem az lenne, hogy Milyen lakkot ajánlotok ill. nem fog elfeketedni lakk?
Ha valakinek kéne 1000-1500 km-t futott Mastek dob 04-05 1000RR-re(összekötővel) 40 k-ért kiabáljon ezen a számon:
0630-284-4425
Oké,csak mondj egy jó árat!
Szia!

Szerintem beszélgessünk holnap... addig keresek valamit Neked!
Egy ilyen Gp dob összekötő nélkül mibe fáj most akcióban?
Szia, a vázat ezzel le lehet fujni?valami alapozó kell hozzá?
hőálló mattfekete 400 Ml festékek eladók 600/ flakon elérhetőségek az adatlapomon.
Köszi, vissza is olvasgattam Nálatok... összetartó a csapat!

Leraboltam a képeket, megmutatja a "lényeget"!

Örülünk!
A Club 130 fórumon fenn vannak a képek
50eFt....

Érd.: dr.clam kukac freemail pont hu
Suzuki gsr600 katalizátoros összekötő,lambdaszonda nélkül 8eft,Régi kawasaki kipufogó Mach1 tipus gyüjtő részénél enyhén sérült 6eft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Bodis dobot 30e-t nem fogsz sehol kapni, az tuti. Max. egy rommá demulálódottat.
Ez más minőség...
Ha nézegettél nálunk láthattad, hogy akciók vannak. Most elérhető néhány "túltárolt", akár használt slip-on is, amit lehetetlenül jó áron tudunk adni! Ezért gondoltam, beszélnünk kellene, mert az igényeidet egyeztetném Veled. Nyilván csak úgy tudok árat mondani.

Ami tény, képtelenség egy Bódist "racefit", stb áron adni....
Hy renitens onnan jott ez a puffos dolog hogy lattam egy racefit dobot zx10esen ami nagyon tetszik de nem talaltam rola semmit es hasonlókat keresek de meg nekem el kellene adni a raptort is vmennyiert es azt a penzt akarom vissza fektetni
es ezert kernek egy sacc kb árat légyszi kb 30eft ig tervezem
Szerintem érdemes lenne holnap délelőtt beszélnünk! Remélem találunk Neked is valami finomságot....
Hello
Nekem van egy komplett tuning rendszerem ha még érdel a dolog
Mar nezegettelek titeket es tenyleg nagyon szep es jo amit alkottok
Az arfekvese csak egy dobnak mennyi lenne uj/használt ?
Mindennél van jobb...
Hy srácok mivv gp dobrol tapasztalatok beszerzési infok z750 re 06os kellene most raptor van rajta ket éve akar csere is érdekel mert vadabbat szeretnék ez jo választás lenne?