Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

90e
mennyi?
megvan még a kipufó?
Köszi
Az egyik legesztétikusabb kipufogó amit itt láttam :) Váó :) Kár ,hogy komoly gépem nincs hozzá :D
Eladó Titan Akrapovic rendszer, KTM EXC-F, SX-F, XC-F 250 motorokhoz. Kitűnő állapotban, minden tartozékával. 135.000,- Érdeklődni: giraffe64@freemail.hu
Eladó Carbon-Titan Akrapovic slip-on dob! 45.000,- Érdeklődni: giraffe64@freemail.hu
http://www.cmsnl.com/honda-cb6...

tudja esetleg valaki hogy ennél a kipufogótömítésnél melyik fele megy a henger felől?
E-mail: takacs.agoston@szervizautobuda.hu
Írd meg a paramétereket lszi....
Mennyibe kerül egy renszer f4 cbr hez?
Slip-on-unk van, rendszer kialakítható....
Sziasztok!

Keresek komplett sportrendszert cbr 600f4 re
Nekem a honda cbr600f4i fs emen egy nikko sport dob van rajta van az E4 jelzés sorszámmal de a db killer nem kivehető hanem fixen van bele heggesztve,meg a cső ami benne van olyan hosszú nem olyan rövid mint az átlag db killer,érdemes ezt kivehetőre megcsináltatni?Nem e lessz túl hangos vagy nem tudom.A videón látható a dob

Szia!

Sebring gp6-om van ami hornetre való.E-betűs,összekötőcsővel és kivehető hangtompítóval van.Az én motoromra át lett alakitva de ez csak a felfogatást érinti.Az adatlapomon találsz róla képet de privátban is tudok küldeni akár.
Ha érdekel írj a balu88@mailbox.hu címre.

Üdv:Balu
2005 ős évjáratú YZ 250F RE keresek kipufogót.Rendszert vagy dobot.
2007 utáni 600-as Hornetre keresek akra. tölcséres megaphon dobot.Van vkinek eladó?
üdv k5re valaki 1000esre sportkipuffot sérült is érd
650-es léghűtéses bandithoz keresek gyári ,karcmentes kipufogódobot. kenyer@citromail.hu
Valakit érdekel esetleg?Felrakásnál segítek méretre igazitom ha kell!
azt szeretem bennetek hondasokban hogy akkora arcotok van..
s amikor meg horvátországban haladni kellene..megáll a robi 285-nél...
szerinted a honda csinál eccer olyan mocit ami bírja a 300 utazót?
köszi de nem.
Helló

A Mach 1 kipufogóért adok cserébe egy suzuki sv 650 kipufogó dobot ha érdekel Írj Üdv
Ez van most fent... véleményezd!

http://www.szervizautobuda.hu/...

Jó volt a ring ma, nem jöttél! Nem volt aki segítsen betolni a Busát?