Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bemenő cső átmérő menyi
71 volt postával együtt. (7500 csak a posta)
Mivv gp,vagy mivv suono új kb may 60EFt lett volna és szénszálas mind kettő.Mennyi az a jó ár?
Eladó a képen látható ovál Mastek dob összekötőcsővel hibátlan állapotban,(horpadás, karc nincs rajta). Matrica sajnos lekopott róla.
Honda Hornet 2007-2012 évjárathoz

35ezer forint.

Az ár irányár
60 mm a bemenő cső átmérője ,de valószínüleg kell átalakító .Tudok csinálni hozzá ha kell!Az ár 40.000 huf
a zx9-eden volt?
meg van még a dob?
Ja a Leo miatt (vissza olvastam) Nekem volt már Leom egy egyhengeres Tenerén. Nagyon meg voltam elégedve a hangjával, és a teljesítménnyel is. Csak próbáltam volna spórolni kicsit, meg kipróbálni mást, de a járatlan utról inkább nem tértem le. :-)
Miért kaptam pontot?
Ott a pont!
Köszi szépen az ajánlatot! Végül nem vártam tovább, és megrendeltem az ebay-ról a Leo Evo 2-t. Nagyon jó áron adták!
Bandit 650-re 85-ért küldök neked LeoVincve EVO2-t..:-) vagy Shark-ot 89-ért (kép1) esetleg Hurric 80e-ért.. (kép2) mindegyik e-legal..:-)
jól néz ki, mekkor a bemeő cső átmérője és mennyit kérsz érte?
Miért pont csak leo-vince-t?Dobj rá egy Mivv GP-t
Suzuki GSF 650 bandit
Hali,csakis a Leo-t!De igazából mire is menne?
Sajnos az nincsen
Suzuki GSF 650 bandit

bocs ez lemaradt!
Egyáltalán mire kellene?
Tiszteletem az Úraknak!

Kis információt kérnék, a tapasztaltaktól kipufogó ügyben. Melyiket?
Storm GP (mivv cég) Mivv X-cone Leo Vince SBK evo2

Az első kettő kicsit vonzóbb árban. Van valakinek infója tapasztalata?
Köszönöm!
hali.megvan még?
Leömlők vannak hozzá? Nekem egy Gpz1100ra kellene (1983). Keresek már jó ideje rá kipuffot de csak arany árban vannak ujjak.
Mach1 tipusú sportkipufogó,régi kawasakiról(gpz900) 8e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Általában, ha konkrét típushoz veszel tuning csövet, akkor görgő is van a csomagban. Nekem legalábbis volt a Gianelli csőhöz...
sziasztok olyan lenne a kérdésem hgy van egy ry6 keeway gépem s sport kipufogot vennék de nem tom hgy segit e ha csak cserélek rajta vagy görgöt is cseréljek ...?