Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Nekem van véletlenül egy és gondolkozok hogy eladjam attól függ mennyibe tudom eladni! Adok egy elérhetőséget és ha érdekel írj hívj és megbeszélhetjük a dolgot és küldök róla képeket is.
06204638897
mdaniel9112@gmail.com
Most látom hogy Bodist árulsz.
Arra szerintem nincs keretem de dobj egy árajánlatot.
Ide írjál légyszíves!chuwakka19@gmail.com
Képeket ha tudsz küldeni azt megköszönném!
Újat tudok elfogadható áron.....
Keresek Suzuki TL1000-hez vagy Sv1000-hez sportdobokat elfogadható áron!
Tiszteletem!
Tegnap kiégett a Leo Vince dobom. Újratömtem fémdörzsivel, üveggyapottal, közetgyapottal, üvegszál paplannal, de 20 km alatt kiégett. Valaki tud elfogadható árú kerámiagyapotot?
Eladó ez a kipufogó!annyi hibája van hogy a 3 csavarból 1 hiányzik
Ára:25e
Helló!
Tudja valaki h KTM EXC 200-ra mennyibe kerül a gyári rezonátor? Az új és a használt is? Meg mennyibe kerül egy rezonátorvédő?
Megvan még a Bodis dobod?
Kawasekis, megvan még ez neked? :D
Rieju MRX-re keresek sportkipufogót! (AM6 blokk van benne)

e-mail: ferenc0818@citromail.hu
Eladó egy 500km-t használt Majesty 400 Bodis slip-on! A tulajdonosnak hangos, szerintünk férfias....
Sziasztok! Azért írok ide, mert van egy '08-as Yamaha Aeroxom és a gyári kipufogót lecseréltem egy sport kipura (Technigas Next-R-e), optikai és minimális teljesítmény növekedés miatt. Azt írták, hogy nem kell hangolni ráraok és megyek, de ha nem jó akkor a főfuvókát kell kicserélni 5%-al nagyobbra. Nekem azok a tünetek vannak, hogy 0-ról odanyelezem neki 10km/h-ig lomha utánna felpörög a motor és megindul kb. 30km/h-ig utánna megint lomhán gyorsul tovább (fordulat visszaesik) aztán 60km/h körül kicsit megindul.
Honda CBR 600 RR '04-hez keresek yoshimura leömlőket! Ha vkinek van, vagy tudna segíteni beszerzésében, azt megköszönném!
Pénteken megnézem az üzemben, van-e szerszám hozzá. Ha van, készíthetünk Neked egy Bodis-t......
Suzuki gsr600 kipufogó összekötő cső,katalizátoros lambdaszonda nélkül 10e ft.Régi kawasaki Mach1-es kipufogó 8e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
2t-nél állítani kell a karbin ha sport kipufogó rendszert rakok rá?
akrapovic slip on dob érdekelne ktm exc-re
Bmw f800r re keresek baloldalra gyárihoz méretre való sportkiput kivehető csökkentővel! :)
CBR 125-re nem tud valaki viszonylag olcsón egy jó dobot?
Gyertek ki a Lurdy házhoz hétvégén!

I. Tuning és versenyautó találkozó
Köszönöm a tippeket! Majd valamit ki fogok próbálni, vagy tényleg beszerzek egy új kipufogót. De lehet egy ideig hagyom így, erre a leégett lakkra már többen azt hitték, hogy gyárilag ilyen barna füstösre kezelt! Szóval lehet csak én látom csúnyának.

Köszi mégegyszer mindenkinek a segítséget!
Sziasztok! Ha valakinek lenne vagy tud Keeway F-act 50es robogóra kipufogót (a csonk és a végdob megvan) az kérem jelezze.tanarkidani@gmail.com előre is köszi
Régi Kawasaki sportdob Mach1 tipus 10e ft,Suzuki gsr600 katalizátoros összekötő lambdaszonda nélkül 10e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Én a motorradban vettem a nagykőrösi úton 2500 körül asszem.De már passz.
Viszont ha nem a tompítós hanem a sima verzió akkor cumi mert ki van marva a felfogatás helye gyárilag.
Eergo nem fogod felcsavarni ha nem tölteted ki valamivel.Mondjuk aluhegesztővel.