Túúúdóóóm.... Át is nyergelek a Suzukira, mert unalmas a Honda! Soha semmi baja, csak megy-megy és megy! A Suzukival legalább kalandos az élet! Pl. ha túrára indulok, viszek mindenféle szerszámot, tartalék fékkart, lábtartót, apróbb alkatrészeket (ami még belefér a hátizsákomba), amik lehullanak menet közben! Az sem baj, ha falkába verődve motorozom ugyan olyan típusokkal, mert valakinek biztos van féklámpa kapcsolója, berugókarja tartalékba...... ráadásul együtt erősebbek is vagyunk....!
Mikor hallgatod meg az új dobomat? Ma Hungaroring utolsó nap!
Kalapáld bele.... és sírva viseld a következményeit!
A házilag hekkelt csövek soha nem lesznek "E" jelesek, hiszen a "gyártó" nem rendelkezik engedéllyel a beütéséhez/gravírozásához/savazásához!
További probléma, hogy az "E" jel önmagában még kevés, hiszen kell mellé az engedélyszám is................................
Sziasztok tudna nekem v ki segiteni van 1 2002 es yamaha yzf r1 em kellene rá v mi fajin sport dob azzal a csö toldalékkal ami a hasidom aljáig lemegy Köszi!
Sziasztok. Tudna valaki segíteni. Van a mocimon egy sport dob ugy vettem, és házilag lett csinálva. És azt mondják hogy kellene bele valami e betű. csak egy e betű kellene bele. hogy tudnám azt megcsinálni?
valaki tudna esetleg képet mutatni egy leovince hangtompitó furulyáró?vagy esetleg mekkora legyen a hossza?mert az enyébe nem adták hozzá,és gyártanánk egyet.
Eladó egy Leo Vince V6 handmade rendszer! Eddig egy Derbi Senda X-treme 50 SM motoron volt. Eladom a motort is ezért nincs rá szükségem már. Ha bármi kérdésed van szívesen válaszolok. Postázás megoldható akárhova, de személyesen is átveheted.
vásároltam egy honda hornetet olaszországból,leovince sportkipufogó van rajta ,nem a gyári,és olyan kérdésem lenne,hogy ezzel a kipufogóval átmegy e a hatósági vizsgán rendszámozásnál? e13 bele van a hátsó részébe ütve,de semilyen okmányom nincs a hitelességéről.
üdv szabó attila
Konkrétan két márka érdekel, és ezekről jöhet bármilyen vélemény de kérem CSAK az irjon akinek tapasztalata van róla ismerőstől vagy saját! Az egyik a RACE a másik a szerb DRAGON dob. Erről a kettőről info minden mennyiségben!
Ui.: Ahogy neten kutattam... nem is biztos hogy két külön cég mert ugyanazt a várost adja ki ha a gyártót keresem...létezik hogy egy cég két márkával...
Sziasztok .
Nem tud valaki eladó akrapovics kipufogót ami passzol 2004 es LC -re supermotóra?
Jó lenne ha nem elhajolt vagy utott,vágott volna,ilyet már kínáltak. Tudom nemsurun tesz a gazdája túl egy akrapovicson de azért megkérdem. ha senkinek nincs használt ,akkor valaki aki tudja hol lehetne kapni Budapest és vác kornyékén?
Ha Bódis dobrol beszélünk akkor pont 150 ezret ér a robogod..
Lehet hogy kimegyek ma, legalább lesz egy igazi motor is a ringen.,