sziasztok!
És egy kis segítséget szeretnék sportkipuffokkal kapcsolatban. Lassan néznék valami hangos dobot elérhető áron egy DL650 k7-re. Mikre kell figyelni? Egyáltalán, hogy induljak el? És elképzelhető e, hogy "E" betűs van olcsón, aminek még hangja is van? Nincs valami link, ahol le van írva részletesen az alapoktól?
köszi szépen :)
Háát inkább úgy fogalmaznék, hogy lementettem az utolsó használható "alkatrészt" egy motornak tűnő berendezésről.... mielőtt elfirkált.... A közepe kicsit kopottas, de a szélein még el tudok utazgatni!
Rég hallottam rólad. Azt csiripelik a madarak,hogy elkezdted a Busa építését..
jól teszed,hogy az alapoktól kezded...
Első a guma aztán jöhet a motor...
Reméled majd a guma tartja a tempót?Hm?
az nem ad erőt pluszba....
Sziasztok, van egy drz 400 e típusú 2007 es évjáratú enduróm, és ehez szeretnék sport kipufogó rendszert vagy sport dobot összekötővel vásárolni. Ha valaki tud valamit akkor a joskai1@hotmail.com címemre írjon. Előre is köszönöm mindenkinek..
Megint ígérik?
Nem lesz gond a tempóval....majd megint elindulok egy nappal korábban.....................
Hazafelé meg ott lesznek a kanyarok, ahol a madarak összefossák magukat!
Neeeem!
Azt ígérték jönnek..de gázban leszel mert 4 busa lesz és te
Úgyhogy szerintem szedd össze magadat...
Nitro,turbo,kompresszor stb ezt mind rakd bele a hondádba...
Talán így birod majd tempót...
És egy kis segítséget szeretnék sportkipuffokkal kapcsolatban. Lassan néznék valami hangos dobot elérhető áron egy DL650 k7-re. Mikre kell figyelni? Egyáltalán, hogy induljak el? És elképzelhető e, hogy "E" betűs van olcsón, aminek még hangja is van? Nincs valami link, ahol le van írva részletesen az alapoktól?
köszi szépen :)