Köszi a gyors választ, de úgy gondolom, ezzel még egy kicsit várok , mert sajna a válság egy kicsit megcsapolta a pénztárcámat, de amint lesz egy kis pénzem rá, rögtön szólok.
Ez nem volt olcsó mutatvány több mint 900.- USD ....... ..
Ami olcsóbb jóval az a Jardine GP1 88.000.- Ft
....vagy Yoshimura R-55 GP style 160.000.- Ft
Szia!
GSXR 600 K6-7 -re mennyiért tudnál ilyen dobot szerezni? Esetleg Jardine GP1 is érdekelne, vagy, valami hasonló rövid dob, tetszik az akra megafon is, de azt nem tudom, hogy rá lehet-e applikálni a motoromra.
Előre is köszi a segítséget!
Hy Mindenki!
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
Én a martin -t tudom ajánlani nagyon jó az ár/érték aránya nekem 35ért csinálta a Martin, másfél hét alatt kész lett. Le kellett vennem a dobot és megmérni az összekötő cső külső átmérőjét. Ehhez lett készítve a dob. Így nem kellett +10-15 ezerért még vennem összekötőt is! Egyedi méretbe is csinálta 37cm-es lett, így olcsóbb is volt a kipuff. Nagyon szépen szól. ja és postán küldi el sem kell menni érte, nem úgy mint Egrus vagy raptor, ők azt mondták, hogy mindenképpen menjek le hogy megnézzék.
itt van videó, nem teljesen adja vissza, de hidd el nagyon állat hangja van! ZX6R martin
Üdv mindenkinek. 2006 -os CBR 600 F - re keresnék használt kipufogót, Finster,Mivv,Twobrothers,Raptor,LeoV. Ha valaki tudna ilyet legyen szíves írjon már vagy Kelet Mo.-n valami boltot akik ilyen termékekkel kereskednek. Előre is kösz.
1098 ZARD koncert:)))