Mi is voltunk kint a Marcival a pályán, de a cbr-es akkor még/már nem volt a pályán, ja és az első igazoltatásunk is meg volt az idén, de azért jól esett a gurulás.
Sziasztok jó estét.
Na tekeregtetek? ebben a délutáni jó időben?
Jövő héttől hátha jön a jó idő....
össze vissza mutatják ezek óránként mást és mást de az a 14 fok jó lenne
Valaki tudna nekem mondani info-t a motoros tanyáról? kell e védőfelszerelés mennyi a beugró? mikor nincsenek olyan sokan stb stb...
IAP szenzor rosszalkodik!A TL-s fórumon Imrufo tett fel képet róla!
A jövöhéttől menetképes a gép mert már van hátsó gumim!Sajnos az előzőt vászonig jártam!
Én is tegnap adtam el az SV-t! Úgy látszik szerencsés nap volt a tegnapi. Örülök is neki, meg nem is. Remélem minél hamarabb megtalálom az utódját!
Jó lenne már talizni, és dumálni egy jót
Szívesen segítek,bár én is csak még tanulom,ugyhogy kellenek még az "Öreg TL-s kollegák segítségnek ha elakadok!Mint most kidobott a picike agya 1 C13-as hibakódot,de nem vészes a problematika!
Nm volt vele gondom!24E-nél állítattam hézagot/Natix-os szerelő/,a csészék tökéletesek voltak,de én rendeltem bele újjat(6500ft/db a Rodeo-ba),így biztos nem lesz baj vele!Egyébbként akkor szokta megadni magát ha terheletlenül szabályoztatod+ha durrugtatsz!' ismerősömnek volt 1 TL-je újkora óta az övé volt 62E-rel adta el és a gyári csészék voltak benne!
Nem lesz megcsináltatva, legalábbis nállam, feljelentettem, és 1-2 hónapon belül lesz egy igazságügyi szakértői vélmény és akkor fog kiderülni, hogy ki volt a hibás, és ha minden igaz vége lesz Májusra...
Szia. Jó volt a soros is, de elkellett adnom a kocsi miatt. Most meg belezùgtam a v2-be aztán gondoltam akkor legyen egy ilyen. V2 tùra volt a cél így két típuson gondolkodtam ezen meg a VTR-F-en. Jövő héten pesten leszek így ezt is ki kell hagynom.
Nekd nem volt gondod az első hengerrel soha (kipuf szelepcsésze)?
Több TL S-nek ez volt a baja a fórumos kollegák közül.
Ezt jól megfogalmaztam de mind1
Na tekeregtetek? ebben a délutáni jó időben?
Jövő héttől hátha jön a jó idő....
össze vissza mutatják ezek óránként mást és mást de az a 14 fok jó lenne
Valaki tudna nekem mondani info-t a motoros tanyáról? kell e védőfelszerelés mennyi a beugró? mikor nincsenek olyan sokan stb stb...
Gartulálok!
A mocit nem tartom mert nehéz...:P
Viccet félretéve tényleg nem hirdetem, de összecsöröghetünk, ha érdekel és megbeszélhetjük...
Joci
Érdekelne a géped. Mennyire tartod? Mennyi km van benne?
(4-es lett az államvizsgám )
Az enyém akár eladó is lehet :P
Amúgy hogy vagy?rég beszéltünk már...
Joci
Gsxr 600 van tervben, remélem mihamarabb sikerül...
A jövöhéttől menetképes a gép mert már van hátsó gumim!Sajnos az előzőt vászonig jártam!
Mit szeretnél venni majd? V2-es lesz a következő is?
Itt valami gyanús! Lehet,hogy kezdődik a szezon?!
Én is tegnap adtam el az SV-t! Úgy látszik szerencsés nap volt a tegnapi. Örülök is neki, meg nem is. Remélem minél hamarabb megtalálom az utódját!
Jó lenne már talizni, és dumálni egy jót
01-02 es CB600F Hornet-el megelégednék majd ...
Nah kinézek Gokartra ha valaki nagyon unatkozik, Én kint leszek.
Utánna mit szeretnél venni?
Nah! Sor négyes után V2-esed lesz? Nem vált be a soros?
Voltál kint tegnap a pályán?
Jövő Szombat sörözés! jössz?
Több TL S-nek ez volt a baja a fórumos kollegák közül.
Ezt jól megfogalmaztam de mind1