nem nem mert nekem az megvan amin Gyuszi van, a többit meg csak vizsgára vettm fel
hívd őt is a sörözésre jövő szombaton!
mikor lesz 15 fok,mr. hírmondó ? addigra fékbetétet meg láncszettet kell szerválnom
Hát több hónap nélkületek, johogy elszoktam az ilyentől, de majd visszarázódok. Nem a férfi társaság volt a gond, de tényleg jó lenne ha jönnének Timcsiék is , Szilvi is és a többiek!
Nekem a jövőhét szombat lenne a jó. Péteken dupla szülinap-ünneplés
Nekem most hétvége nem jó, jövő hét szombatot felmérem, és ha többieknek jó, akkor megszervezem. DE! Én most már jobban preferálnám a központot, mondjuk a labirintust, Lacika kérdezd meg, ott is bezárnak-e éjfélkor, ha vagyunk olyan 15-en... És sztem olcsóbb is lenne. Meg nem kéne fél bandának félittasan vezetni haza, vagy bulizni tovább. De központra jöhetnek más ötletek is, csak Lacika ezt már ajánlotta. 15 fő kényelmesen elférjen, és ha otthagyunk ennyi pénzt, ne zárjanak be éjfélkor, ez a 2 kikötés van!
Ezt kérdezem én is hogy mikor? Úgy se találkoztunk tavaly ha te voltál pályán én nem ha én voltam te nem akkor legalább sörözésen összefuthatnánk...
Jövőhét péntek vagy szombat? Fiúk lányok?
Holnap megyek haza kipróbálhatom végre homokútona kicsikét elolvadt a hó
Hallom ma mentek utánad szirénázva az izsáki úton
Ma láttam kecsón egy 07körüli 6os ninját zöld ruhával meg egy 06-08közötti rizla kék suzukit, valaki innnen volt ?