Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia wicca !

Hallom ma mentek utánad szirénázva az izsáki úton

Ma láttam kecsón egy 07körüli 6os ninját zöld ruhával meg egy 06-08közötti rizla kék suzukit, valaki innnen volt ?
Mi is láttunk 4 motorost 15 perc alatt:) kitolták sokan a rollert...
van most már krossz bukóm és elolvadt a homok útról a hó, szántottam olyat húhúúú
Előbb voltam centrumnál, ott 15 fok volt akkor. Gyuszit nem engedik el ilyen messzire, ezért nem szabad látod megnősülni! De majd említem neki.
nem nem mert nekem az megvan amin Gyuszi van, a többit meg csak vizsgára vettm fel
hívd őt is a sörözésre jövő szombaton!
mikor lesz 15 fok,mr. hírmondó ? addigra fékbetétet meg láncszettet kell szerválnom
Romtech volt a kawás. Most láttam a Reile Gézán őket.
Valaki Kawával meg CBR-el kinn nyomja! ÁÁÁÁÁÁ! Itt a tavasz, még egy hét!
Beszéltem ma Gyuszival. Neked nem suliba kéne lenni?
a jövő szombat tényleg ravasz,nekem is jó szerintem
Hát több hónap nélkületek, johogy elszoktam az ilyentől, de majd visszarázódok. Nem a férfi társaság volt a gond, de tényleg jó lenne ha jönnének Timcsiék is , Szilvi is és a többiek!
Nekem a jövőhét szombat lenne a jó. Péteken dupla szülinap-ünneplés
Jah, és intézzenek csajokat is, mert Wicca most is végig olyan volt mint a cékla. Többet nem is ülök mellé.
elférünk és nem zárnak be.. ez a tapasztalat ráadásul tényleg bent van, egyszerűbb a közlekedés.
de ha lesz időpont ,akkor megbizniszelem pontosan
Nekem most hétvége nem jó, jövő hét szombatot felmérem, és ha többieknek jó, akkor megszervezem. DE! Én most már jobban preferálnám a központot, mondjuk a labirintust, Lacika kérdezd meg, ott is bezárnak-e éjfélkor, ha vagyunk olyan 15-en... És sztem olcsóbb is lenne. Meg nem kéne fél bandának félittasan vezetni haza, vagy bulizni tovább. De központra jöhetnek más ötletek is, csak Lacika ezt már ajánlotta. 15 fő kényelmesen elférjen, és ha otthagyunk ennyi pénzt, ne zárjanak be éjfélkor, ez a 2 kikötés van!
Nekem jó a jövő hét! Nem tom a Marciék hogy vannak vele
hupsz 2 space kimaradt
Ezt kérdezem én is hogy mikor? Úgy se találkoztunk tavaly ha te voltál pályán én nem ha én voltam te nem akkor legalább sörözésen összefuthatnánk...
Jövőhét péntek vagy szombat? Fiúk lányok?

Holnap megyek haza kipróbálhatom végre homokútona kicsikét elolvadt a hó
Und mikor lesz a következő sörözés?
Lacika, ez a tiédre is érvényes.
hát persze, ismersz
jolvan papi, a Te korodban megesik ez, semmi gond
Öreg vagyok, nem emlékszem...
ojlovjúú, mondtam már? :D
Én rád nem haragszok, olyan kis naiv vagy még!
Te tudsz ilyen romantikus is lenni?
Szia Lacika