Én bele-bele olvastam nem rég az elmúlt egy évbe... gyerekmotoroztatás meg ilyenek... ha nagyon elegetek van már a télből nézzétek meg a képeket amiket Krissz csinált a motoroztatásról
Szóval boldog első évet a fórumunknak
Mikor ünnepeljük meg?
Kecskemétiek! :
Dunaföldvári úton hol szoktak trafi-zni? Mert én Solt felől mentem be, de csak az Auchan + Benzinkútig, és nem tudom hol nem tartottam be az 50-et, pedig odafigyeltem a sebességekre végig...
Én bementem tavaly mondtam hogy ettől eddig vonják ki. fizettem 2ezer vmennyit aztán utána automatikusan visszahelyeződik. Annyi hogy a biztósítást kell intézni.
Szabi: tényleg nem tudom :) este már otthon leszek akkor belinkelem ide.
Én bele-bele olvastam nem rég az elmúlt egy évbe... gyerekmotoroztatás meg ilyenek... ha nagyon elegetek van már a télből nézzétek meg a képeket amiket Krissz csinált a motoroztatásról
Szóval boldog első évet a fórumunknak
Mikor ünnepeljük meg?
A www.hiroshir.hu -n minden este megtalálod a másnapi tarffit kecsóra!
Dunaföldvári úton hol szoktak trafi-zni? Mert én Solt felől mentem be, de csak az Auchan + Benzinkútig, és nem tudom hol nem tartottam be az 50-et, pedig odafigyeltem a sebességekre végig...
Valami ötlet?
Szabi: tényleg nem tudom :) este már otthon leszek akkor belinkelem ide.
Mennyiért helyezik vissza? Mint kiderült, köcsög önk. enyémet is kivonatta... Gondolkozom, csak vissza kéne helyeztetni.
Na ezt megnézem akkor
Enci, ha minden igaz gsxr 600 lesz az Sv utódja
Köszönöm a köszöntést!
Marcinak utólag isboldog ducatis éveket kívánok!
Neki is 16.-án van?
Sannyi