nekem a szombat tuti nem jó, a héten kiderült , hogy vasárnap elindulok a grappling (földharc) magyarbajnokságon!
ettől függetlenül egy picit benézek majd hozzátok szerintem, egy 10ig max.
Má csak azé ajánlottam fel a hejzetet drága wiccám mert mi hajnli 4 ig vagyunk nyitva és hogy egy egész "szoba" a rendelkezésre áll ... Am télleg köszke a megértést megismételhetnénk am mostmár nincns baj szoal beszélgethetnénk Kicsit be vok baszva nem tom menyire olvasható
Nem para, még jó, hogy jött velem a Karesz, különben frankón elücsöröghettem volna ott egyedül... bár így sok értelme volt bemennem...
Szerintem a hellyel ne variáljunk mostmár, labirintus lett megbeszélve, legközelebb meg lehet akár a fordanba is. de ha már egyszer valaki elkezdi szervezni...
Hello őőő hát ha akartok rendezhettek amijet akartok amikor akartok csak eötte be kell telefonálni van e hely. Nemsokára otthon vagyok akkor majd leírok mindent széles utat
Nekem jó a forden is ... Toma ott péntek esténként van póker vagy hogy ? vagy kik rendeznek mennyi a beugró? elszeretnék most már menni játszani egyet ,mert 4 éve játszom a suliban most már kipróbálom magam a nagyok között is...
Szép napos időt mindekinek !
Ahj de kár h nincs rendszámom én is csapatam volna vasárnap a szép időbe , mondjuk végig bent voltam a fordanba csak halgattam a hangokat és majd megőrültem :S :( de muszály volt dolgozni . Na minden esetre ha sörözni akartok akkor a forden felső szintjén lévő poker termet el tudom intézni hétvégére ingyen természetesen csak be kell vinni + 1-2 széket asztalt és már is lehet inni-bezsélgetni esetleg jáccani ha érdekel írjatok és megoldom
Sziasztok
Wicca és Coldf láttalak titeket fél 3 kor a cifra palota előtt:D ott kiabáltatok egymás sisakja alá:D:D:D:D:D:D:D
Utána mi lett a gyorsulásból Coldf? subaru nyert vagy nem az volt az a kék a centrumnál?
Hétvégén akkor lesz fórumos ivászat? akkor úgy készülünk hogy biztos ott tudjunk lenni:):) valaki intézett már helyet?
Benzincső!1500huf a belépő napkeltétől napnyugtáig nem kérnek védő felszerelést de szerintem ez a te érdeked, hogy menyien vannak?valószinű munkanapokon délelőtt kevesebben
IMÁDOM!
ettől függetlenül egy picit benézek majd hozzátok szerintem, egy 10ig max.
Ha valaki tud d209, vagy 211 GP gumit jó áron, szóljon pls!
Buli: nekem pénteken dől el, h jó-e a szombat. Lacika, mivan a labirintussal?
Szerintem a hellyel ne variáljunk mostmár, labirintus lett megbeszélve, legközelebb meg lehet akár a fordanba is. de ha már egyszer valaki elkezdi szervezni...
Ismertem a srácot amúgy, vicc volt az egész, el se engedtem :D
De tudod ijen ez a szerelem
Ahj de kár h nincs rendszámom én is csapatam volna vasárnap a szép időbe , mondjuk végig bent voltam a fordanba csak halgattam a hangokat és majd megőrültem :S :( de muszály volt dolgozni . Na minden esetre ha sörözni akartok akkor a forden felső szintjén lévő poker termet el tudom intézni hétvégére ingyen természetesen csak be kell vinni + 1-2 széket asztalt és már is lehet inni-bezsélgetni esetleg jáccani ha érdekel írjatok és megoldom
Wicca és Coldf láttalak titeket fél 3 kor a cifra palota előtt:D ott kiabáltatok egymás sisakja alá:D:D:D:D:D:D:D
Utána mi lett a gyorsulásból Coldf? subaru nyert vagy nem az volt az a kék a centrumnál?
Hétvégén akkor lesz fórumos ivászat? akkor úgy készülünk hogy biztos ott tudjunk lenni:):) valaki intézett már helyet?