Február 13-a akkor télűző sörözés a Koronában! Jelezze aki jön! Aki nem többet nem jöhet!
Szóljon valaki légyszi Csipeszéknek meg Sanyiléknak!
Lacika, még ma is izomlázam van....
vagy küldöd neki a mérleg utcán, de ami a csövön kifér. a városból kifele irányba!
a végén jobbos, onnan egyenesen,ameddig nem érsz a felüljáróig.ott jobb
na tessék
Benzincső! No mester repesztesz a bajnok utcán és elérkezel a kiskőrösi ut kereszteződéshez.(bajnok utca kiskőrösi uti kereszteződés)ott dobsz egy jobbost és adig mész egyenest még el nem érsz a feüljáróig ott megin egy jobbos és ott is vagy.
-jaja a helvéciai úton mész...
-lesz balról a konzervgyár. pont előtte van a kanyar balra.
-Ezen túl mész,kb 200méter, mire rádöbbensz, hogy ezt bizony elszúrtad.
-Megfordulsz egy biztonságos helyen
- a konzerv gyár után rögtön lekanyarodsz jobbra.
-mész a földes kavicsos úton.
-második kereszteződés" jobbra,ez egy szélesebb kavicsút,ami visz a pályán átvezető felüljáróra.(ezt azért írom,mert a második kereszteződés,az egyéni felfogás,és nézőpont kérdése.. )
- a beton előtt jobbra és egyenesen a cross pályáig.
Laci hol van ott konzervgyárnak telepe nem nagyon vágom azt a részt
a Bajnok utcáról lefordulok Helvécia fele és ott megyek kifele és Balról lesz a konzervgyárnak egy telepe és annál balra de onnan meg gondolom látni lehet hogy merre van a nyomból...
Szkráccs tudod a robogót semmire nem használtam csak lepte a por a garázsban.. eladni meg ezt se lesz könnyebb meg hátha nem is kell:) hátha megmaradhat a gixer mellé:)
Köszi Zsolti a most nyílt kamion parkolónál lemegyek jobbra és ott elmegyek utána rögtön balra és ott a kanyargós út az odavisz..?
Ilyeneket meg ne írj mert azt valahogy nem szeretem:D:D:D:D
Fain nagyon a moci ma mentem vele 1 et 2 őt a hóban de áhh veszélyes 4.be is elkapar... ahogy kipróbáltam betonon ott meg 3.ban is gázadásra 1 keréken volt,,, tetszik nagyon...
de kell hozzá minimum egy csizma meg sisak szemüveggel... a többi majd fokozatosan de ezt most beszerzem hozzá....
Sziasztok...
sikerült elpasszolnom a robogót:)
ezt a szépséget kaptam érte:)
úgyhogy aki tud valami fain krossz pályát vagy terepet írjon... amint elolvadt a hó indulok csapatni:)
Szóljon valaki légyszi Csipeszéknek meg Sanyiléknak!
Lacika, még ma is izomlázam van....