Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Február 13-a akkor télűző sörözés a Koronában! Jelezze aki jön! Aki nem többet nem jöhet!
Szóljon valaki légyszi Csipeszéknek meg Sanyiléknak!
Lacika, még ma is izomlázam van....
jó reggelt Kecskemét city
fiúk-lányok a koronába már hiányolnak bennünket!
Sziasztok!

De csend van itt! Mindenki telel? :)
Mizu Krissz? Kipihented magad?
Szasztok!

Suzuki Rg 80-hoz valakinek van-e kecsón alkatrésze?
nem a roncsért:D hanem az Y nem épp a kedvenc helyem
Jól esett, hogy gondoltám rám! Köszönöm
Timcsi! Gratula még egyszer a Profi Államvizsgádhoz!
Árpi! Pontosan arra kell menni amerre mondtad! Boccs a roncsért
Nameg a Husabergen elélvezett a hátsó gátló. Márciusba műszakis a Gixer Áprilisba a Merci Készvagyok
Benzincső! Ne is kérdezd a 3.hete vagyok beteg ugyhogy már kezd elegem lenni belölle
vagy küldöd neki a mérleg utcán, de ami a csövön kifér. a városból kifele irányba!
a végén jobbos, onnan egyenesen,ameddig nem érsz a felüljáróig.ott jobb
na tessék

Csak egyre figyelj! Sose fordulj hátra!
na tessék , erről is meg lehet közelíteni
mi a pálya amúgy Géb?
pedig jól írtam,csak kis fantázia kell hozzá!
rajzoljam le?
Benzincső! No mester repesztesz a bajnok utcán és elérkezel a kiskőrösi ut kereszteződéshez.(bajnok utca kiskőrösi uti kereszteződés)ott dobsz egy jobbost és adig mész egyenest még el nem érsz a feüljáróig ott megin egy jobbos és ott is vagy.
Hát Lacika én a démásznál dolgoztam 15 évig és elég jól ismerem Kecskemétet és környékét, de a leírás alapján én nem találnék oda.
-jaja a helvéciai úton mész...
-lesz balról a konzervgyár. pont előtte van a kanyar balra.
-Ezen túl mész,kb 200méter, mire rádöbbensz, hogy ezt bizony elszúrtad.
-Megfordulsz egy biztonságos helyen
- a konzerv gyár után rögtön lekanyarodsz jobbra.
-mész a földes kavicsos úton.
-második kereszteződés" jobbra,ez egy szélesebb kavicsút,ami visz a pályán átvezető felüljáróra.(ezt azért írom,mert a második kereszteződés,az egyéni felfogás,és nézőpont kérdése.. )
- a beton előtt jobbra és egyenesen a cross pályáig.

így okés?
Laci hol van ott konzervgyárnak telepe nem nagyon vágom azt a részt
a Bajnok utcáról lefordulok Helvécia fele és ott megyek kifele és Balról lesz a konzervgyárnak egy telepe és annál balra de onnan meg gondolom látni lehet hogy merre van a nyomból...

Szkráccs tudod a robogót semmire nem használtam csak lepte a por a garázsban.. eladni meg ezt se lesz könnyebb meg hátha nem is kell:) hátha megmaradhat a gixer mellé:)

Köszi Zsolti a most nyílt kamion parkolónál lemegyek jobbra és ott elmegyek utána rögtön balra és ott a kanyargós út az odavisz..?

Ilyeneket meg ne írj mert azt valahogy nem szeretem:D:D:D:D

Fain nagyon a moci ma mentem vele 1 et 2 őt a hóban de áhh veszélyes 4.be is elkapar... ahogy kipróbáltam betonon ott meg 3.ban is gázadásra 1 keréken volt,,, tetszik nagyon...
de kell hozzá minimum egy csizma meg sisak szemüveggel... a többi majd fokozatosan de ezt most beszerzem hozzá....
Árpi az Y-nál van a régi roncs derbi pálya
Ejha te aztán kened vágod az üzletelést. Szép példány.
szép a KTM
helvécia előtt a konzervgyárnál balra, második lehetőség jobbra,és az autópálya előtt szintén jobbra. Yamaha cross pálya
Sziasztok...
sikerült elpasszolnom a robogót:)
ezt a szépséget kaptam érte:)
úgyhogy aki tud valami fain krossz pályát vagy terepet írjon... amint elolvadt a hó indulok csapatni:)
hát jó lenne valamit alakítani bakker!

A cikk amúgy jó lett, én már csak a www.hiroshir.hu -t olvasom!
Te inkább készüljél:) http://href.hu/x/b9zx