Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ooo én nem arra gondoltam. csak múltszombaton a koronába szívtam egy kicsit a vérét. Peace Májki ^^,
Azt a motort félteném én is...
Papi csak nem azért nem jössz fel, mert be vagy rezelve?
Szép álom. Gyalog e! normálisak ezek?!
20 perc 1000huf? Az nekem kevés A képeimen még nem látszik,de olyan ültető szettet csináltatta alá,hogy olyan mint egy go-kart Csak ha terepen nyomom kiszedem mert szétszakad a futómű!Köszi az infót!
1000ft/ 20 perc. mindig lehet ,menni, ha épp nincs gokartverseny. Motor/ gokart váltva.
volt itt egyébként még pár éve superquad verseny. jól tolták. egyébként én nem szoktam látni. nem tudom a tiéd milyen, de szerintem a széria futóművel csöppet borulékony lesz a szekér .
próbáld ki aztán majd látod, hogy milyen
Cross és quad fun-ok! Elvonási tünetben szenvedő barátaim, most vasárnap Lakiteleken a motoros tanyán buli lesz "szűz" lesz a pálya rengetegen jönnek az országból jelenleg az egyetlen tiszta pálya most az országban! Az ugrató legyen veletek! üdv:Zoliiika
Lacika!
Mesélj nekem ....!Pályabérlet ,mikor lehet igénybe venni a go-kart pályát?Quadosok szoktak lenni?
szia Szilvi!
köszi
Mondom, arra tökéletes ez a pálya. Nagyon sok supermotós jár le, itt van pl. a Lacika gyerek, bár ő lassan már csak kocamotoros. Komolyra fordítva, érdemes kipróbálni.
Csak azért kérdezgetlek ,mert venni akarok utcai gumikat a vasra és jó lenne kipróbálni ,milyen is lehet terep nélkül... Nyitott renszerrel meg a spéci gyujtással egyre vadabb ez a 450-es blokk!
Többiek elég sűrűn, gokartpályára amúgy itt kecsón. Pici nagyon, inkább a kis motoroknak jó, de technikás, és jó mínőségű, gyakorolni tökéletes. Le szoktak járni a profik is beállításokat gyakorolni. Meg hát vannak itt is, akik nagyon durván nyomják naggyal is, engem mondjuk annyira nem vonz, mint az utcai, vagy a túrák.
Jah, supermotónak tökéletes amúgy.
Szoktatok pályázni és ha igen akkor hol?
Jah, nem hiszem izgatná a dolog. Amúgy üdv. itt.
Áhhhh!Most néztem meg a képeidet........! Öcsédnek ne mond el ,hogy fórumozunk
Üdv neked!
Mai háromlábú jelentés?
Motorral? csak lemegy az 3-4 óra alatt...
Boldogot nekünk így utólag is
Mostmár tényleg jön a jóidő, Popey fiam is elkezdte hullatni a téli szőrét..jöhet a tavasz

Most szombat nekem se nyerő, szombaton teljesítménytúra a Mecskeben 22 km 5 óra alatt max, estére tuti ko leszek
Köszönjük az egész társadalom nevében!
Bizony, téli álom. Most, hogy kisütött a nap kibújtam a barlangból szétnéztem és úgy döntöttem kint maradok
ne legyen eső.
Te meg merre csavarogtál eddig? Téli álom?