Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellóóó mi?!

Mi ott leszünk, minimum 4en, de inkább 5en!

Elég sok pótolnivaló van.
Wicca, majd jelezz, megtetted-e, amit megkövetelt a haza?
És akkor srácok, holnap 8 felé ott leszek én is.:) Ahogy tudom 10-en tuti leszünk, úgyhogy hangulat garantált. Majd igyekszem ma nem szétcsapni magam, meg délre hazaérni.
Jah, egy év után még Bandigixxer is megjelenik.:P
Sziasztok!

Sajnos mi nem tudunk menni a szombati partyra, mert dupla szülinapi bulira kaptunk meghívást, amin muszáj részt vennünk.
Elnézést kérünk mindenkitől
na neeeeeeeeeeeeeee
nekem is így lehet hog pénteken is kell mennem buliba. de az is lehet hogy ceglédre csak úgy nyugodt szívvel tudtam volna ezeket lemondani
Plíííííííííííz!
beugrojak holnap?
Felejtős, Kecel parti van:P
Krissz, köszi az sms-t, de sajnos meccsen voltam...
vazeg szombaton lesz a sörözés? ? ? nem tudjuk péntekre rakni? amúgy a szombat is jó
de szerintem azért szavazzuk meg
lesz nyugi, nem olyasmi. csak a mai esemény miatt nem akartam itt banzájkodni ma...
Valamelyik petőfivárosi betyár 10-12 főre foglalhatna asztalt...:) mondjuk szombat 20 óra. vagy 19, és akkor hátha 8-ra odaérnek...
Mit írsz holnap a buliról Májki?
Pfff, erre nem tudtam most elmenni sajna. Krisz, ezúton köszi az sms-t, de meccs volt ma.:( Voltak sokan? meséljetek!
csocsa, bulira majd holnap írok csak, de örülök, h jönnek. Sanyilék jönnek, nem tudja valaki?
csá mindenki!
CSak annyit fűznék hozzá a szombati sörözéshez, hogy akkor jön a Marci is, meg a Kito, meg a Híííízz, na és persze jómagam(mint sofőr)
Fiúk-lányok!
Ma 18.00kor a halasi úton gyertyagyújtás Tomi barátunk emlékére. Ma ünnepelné a születésnapját
Sziasztok KAWASAKISOK!

Ha gyári kawasaki alkatrészre illetve kiegészitöre van szükség(belpiacos modellekhez is) A legjobb áron tudunk segiteni!

Keressetek az adatlapomon!
én próbálok basszus de valahogy ez nem akar sikerülni
mindig csak az ilyeneket találom meg,valahogy már ráállt a szervezetem vagy nem tom
Hejj, példát vehetnél már rólam, ideje lenne megkomolyodni!
hehe... jól sejtetted
Van egy sejtésem holnap mivel kezdődik a beszámolód!
Nem csak neked van elvonási tüneted, én is rühellem már ezt az időt, már kicsi sok ez. :S
in szeged
Áááááááááááááá! AztaK! Basszus, valaki eltörölhetné ezt a ki---ott telet, úgy utálom!
Benzincső! Ez tök zsiiir vagy már lehet kezdek begyogyózni
vagy már ez a rohadt hideg megy az agyamra