Nem basszus, azé még vissza kell menni tényleg.
Lacika, hátulja marad ahogy van.:) Azt nem piszkálom semmiképp. De egyébként lehet ezek az oldalidomok is javíthatóak még, ha kifizetik az újat, lehet ezeket megcsináltatom, és visszarakom. De ezek mind a jövő kérdései.
SZiasztok, kicsit le vagyok maradva, mert a múlt héten költözködtünk, most olvastam végig. Májki neked és a mocinak jobbulást.
Az vígasztaljon, hogy két fajta motoros van. Aki esett és aki esni fog. Igaz Wicca?
Első villáid kaptak? Nem tűnnek görbének. Remélem mihamarabb talpra állsz te is és a Yamaha is
Én is most kapcsolódtam be a Kecskemét és társa motoros forum olvasásába, RRman barátom ügyködik itt egy ideje, beraktam én is a fav-ok közé... szóval sziasztok, Zoli vagyok, félegyházi lakos és boldog Yamaha tulaj.
Én mentem volna pedig... Na így néz ki a kicsike most... Volt már jobb is, de majd szépen megcsináljuk. Gondolkozom, hogy pályaidomot teszek majd rá most, és valami egyedi festéssel...
Üdv. lányok-fiúk!
Megnéztük ma Lacikával a motort, hálIstennek úgy néz ki meg lehet csináltatni!
Az oldalidomok, az eleje, és talán a hűtő cserés. A tankon kisebb sérülés van, első sárvédő kuka még. Ezen kívül így elsőre semmi más. Talán a villáknak sincs baja.
Lacika, hátulja marad ahogy van.:) Azt nem piszkálom semmiképp. De egyébként lehet ezek az oldalidomok is javíthatóak még, ha kifizetik az újat, lehet ezeket megcsináltatom, és visszarakom. De ezek mind a jövő kérdései.