Jacis!
Megvan már a TL?Szeretnék 1 kis segítséget kérni:megnézném az elsőtelód beállítsát mert az enyém össze-vissza van csavrgatva és kellene 1 kiindulási alap!
aha :)
szépen szól a kawád. asszem fekete sisak volt rajtad. De a ruhát meg a motort megismertem így képről. Toyota szalon kereszteződésében találkoztunk.
megtört a jég végre!
én voltam a kawás.krisztián barátom volt a cbr-es.együtt karikáztunk és a rizlás suzukival mi is összefutottunk a nagy tomi volt vele.
nagggggyon jó volt már!remélem csak javul az idő!
Végre! kitoltam ma a picininját, idén először, szerintem nem kell mondani, végig vigyorogtam a motorozást Ojjjjjjjjan jó volt végre. a hónap fénypontja volt ez a délután
Én is hallottam valami csörgő-csattogó hangot...Olyan volt mintha a nagymamám lekvárfőző fazekát megtöltötték volna 1/4-ig csapágy golyókkal és rázták volna...arról beszélsz?:))))) (Dugó,gyűrű,motorgenerál:) ;)
Megvan már a TL?Szeretnék 1 kis segítséget kérni:megnézném az elsőtelód beállítsát mert az enyém össze-vissza van csavrgatva és kellene 1 kiindulási alap!
szépen szól a kawád. asszem fekete sisak volt rajtad. De a ruhát meg a motort megismertem így képről. Toyota szalon kereszteződésében találkoztunk.
Na tegnap találtatok valami motort?
most voltunk kint a gokartnál nyitva van kint van a Pisti is meg láttunk egy sárga kisbuszból már bányászták elő a gokartot...
Tegnap adtam el a kis GPZ-t Na, de majd nézek valami járművet a garázsban Várom már, hogy legyenek gokartpályás talik
Hogyhogy eladod az SV-t?
én voltam a kawás.krisztián barátom volt a cbr-es.együtt karikáztunk és a rizlás suzukival mi is összefutottunk a nagy tomi volt vele.
nagggggyon jó volt már!remélem csak javul az idő!
holnap én is kitolom picit, ha felszárad ez nagy sár. annyira azt nem szeretik a vágatlan slick gumik
fox táska volt rajtad, rajtam meg DC. De nembiztos hogy Te voltál. :D
Haha én meg láttam ma valami szürke piros "ducitti" feliratu szart a kiskörúton!
Vagy lehet én voltam?