Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok...

ma milyen jó idő volt egyből motoroztam egyet a rettenetes robogóval 64km/h a vége
Valaki volt gokarton? vagy már mindenki a szánkót szerelgeti a motor helyett?
Na, januártól lehet használni a buszsávot, illetve legálisan előre lehet csorogni a sorok között motorral! Érdemes elolvasni: http://href.hu/x/aoxw
na úgy néz ki hogy nekem se jó,ha minden igaz pest buli
Benzincső!Jólessz van mit tanulnom úgy érzem de egyre jobb,vagyis én úgy érzem.Meg a köridők is azt mutatják.Sajna nekem szombaton céges évzáró buli lesz a sportcsarnokban de a következő sörözésre biztos megyek.
héjj papa,a hátamögött beszervezel egy sörözésre? na jó....
Szóval szombati sörözés eddig: Lacika, Májk.
Üdv.
No én szombaton buliba tutira nem megyek, viszont egy sörözést szívesen megszerveznék a fórumos társaságnak igény esetén.
Lacika alap - női olvasóink kedvéért írom - sztem Marciék is tuti jönnek - szintén a hölgyek kedvéért írom - jó lenne ha Kriszék, Janamék, Sanyilék, Csipeszék, Csabiék és nem sorolom tovább de mindenki ismerjen magára eljönne. Vagyis ez tuti lesz, csak a helyszínre kérek tippeket.
Szombaton buli?! Hátha addig feléled a sportmotor fórum.
Na hogy muzsikál a berg Géb? valamikor ugorj el vele erre
énis. két buli, a többi nem publikus..
Én is, bár hétvégén megjártam a pokol bugyrait is
én még élek
Benzincső!
Sziasztok ! Mi történt kihaltak a fórum látogatói
Sziasztok.. nah ma sikerült a kawasaki roncsát el üzletelni.....
egy 2007 es 7000km es Piaggio NRG-t kaptam érte,,, kb 300 ezret ér... akit érdekel szóljon ugyanis ELADÓ!
ja, und fasza a videó!
gyerekek HALÁLKOKTÉLT soha ne igyatok, ha rám hallgattok
én tegnap beleszaladtam
(spic rum, apszint, meg valami kurvaerős csili )
Csipesz videoját megtaláljátok a perec videok között
Jó szórakozást!
redrock! ! ! ! gyertek ha mertek ! :) :) :) :)
Csak előre szólok: Szombaton buli... mármint jövőhéten....úgyhogy úgy készüljetek...nincs kifogás....
Köszönöm kérdésed...jó volt....csak az eredmény nem ezt mutatta. majd legközelebb....
Csipesz így száll le a motorról
jólvan,de akkor nincsen semmi gáz ügye?