Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na jó én se szervezkedek többet látom az lesz a legjobb ha elhúzok egyedül..
Hát,őőő, nem tudom,hogy mi lesz vasárnap. szerintem jól berúgok szombaton és ott fogok vasárnap reggel fetrengeni a kőrös partján. na,jó,azért ennyire nem durva a helyzet. szerintem most nem megyek. tegyük át jövőhétre.
Estét mindenkinek ! Szerintem Pöckös volt ha jól gondolom
Vasárnap még soká lesz nemtom
nem tudom ki volt ma a kiskörúton tuonoval, de üzenem, hogy nem illik ám ijesztegetni a tanuló sofőröket!
Rendesen villogott a beszarásjelző amikor bevágott elém. ejj ejj
Szerintem Enci is a sajátjával
Benzincső!Én a sajátommal
géb milyen mocival jössz hol találkozzunk? Enci te?
Igen, így egy kicsit más. Elnézést...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Megnéztem ezt a videót és az jutott az eszembe, hogy az indexizzókat nem kell gyakran cserélned.
Enci nagyon király képek!
Figyelem! Motorlopásra szakosodott banda kezdett garázdálkodni a megyében, az elmúlt 24 órában 3 motort is elloptak a környéken! http://href.hu/x/98ly
Jó lenne minél szélesebb körben terjeszteni, és nem árt odafigyelni, hol hagyjátok!
Lali, júli 4-én lesz ha minden jól megy!
Vasárnap nekem nem jó, szombaton legénybúcsú+szülinap, így vasárnap nem ülök motorra!
Benzincső!Nekem a vasárnap tökéletes ugyhogy én biztos megyek
még átgondolom, mikor is lesz?
Enci! Jó képek! Csak a jármű az Kenu nem Kajak!
Találtam még képeket a névnapos buliból, kajakoznak a fiúk. ott van valahol elméletileg a fotóknál. :D
én ózd fele hallottam nagyon jó utakat...

akkor kékestetőbe kivan benne vasárnap 25 fok lessz kánikula nem eső nem tökéletes....
Túra ajánlás nyárra, tegnap este eszeltem ki,
Kecskemét, Dunaföldvár, Tihany, Tapolca. 205km oda.
Tihanyra komppal át, a Balatonon, mi mókás már aztán Tapolcán barlangcsónakázás meg persze a jó kis utak
Miután a rendőrség biztosítja az útvonalat, olyan nagyon nem kell félni az autósoktól. Lámpáknál sem kell megállnunk, telizöld lesz ha minden jól megy!
eldobástól nem félek, magamtól eldobni nem szokásom max pályán, de engem minden autós megtalál, szóval inkább kihagyom :)
Én meg épp nyaralok, pedig a családi napon is öröm volt látni az elégedett fejeket.....
Félsz hogy eldobod, mi? :D
Kiscsávóval nem lenne olyan jó borulni...:D
hát én nem tudom hogy be merem-e vállalni.