Hát,őőő, nem tudom,hogy mi lesz vasárnap. szerintem jól berúgok szombaton és ott fogok vasárnap reggel fetrengeni a kőrös partján. na,jó,azért ennyire nem durva a helyzet. szerintem most nem megyek. tegyük át jövőhétre.
nem tudom ki volt ma a kiskörúton tuonoval, de üzenem, hogy nem illik ám ijesztegetni a tanuló sofőröket!
Rendesen villogott a beszarásjelző amikor bevágott elém. ejj ejj
Figyelem! Motorlopásra szakosodott banda kezdett garázdálkodni a megyében, az elmúlt 24 órában 3 motort is elloptak a környéken! http://href.hu/x/98ly
Jó lenne minél szélesebb körben terjeszteni, és nem árt odafigyelni, hol hagyjátok!
Lali, júli 4-én lesz ha minden jól megy!
Vasárnap nekem nem jó, szombaton legénybúcsú+szülinap, így vasárnap nem ülök motorra!
Túra ajánlás nyárra, tegnap este eszeltem ki,
Kecskemét, Dunaföldvár, Tihany, Tapolca. 205km oda.
Tihanyra komppal át, a Balatonon, mi mókás már aztán Tapolcán barlangcsónakázás meg persze a jó kis utak
Miután a rendőrség biztosítja az útvonalat, olyan nagyon nem kell félni az autósoktól. Lámpáknál sem kell megállnunk, telizöld lesz ha minden jól megy!
Rendesen villogott a beszarásjelző amikor bevágott elém. ejj ejj
Megnéztem ezt a videót és az jutott az eszembe, hogy az indexizzókat nem kell gyakran cserélned.
Jó lenne minél szélesebb körben terjeszteni, és nem árt odafigyelni, hol hagyjátok!
Lali, júli 4-én lesz ha minden jól megy!
Vasárnap nekem nem jó, szombaton legénybúcsú+szülinap, így vasárnap nem ülök motorra!
akkor kékestetőbe kivan benne vasárnap 25 fok lessz kánikula nem eső nem tökéletes....
Kecskemét, Dunaföldvár, Tihany, Tapolca. 205km oda.
Tihanyra komppal át, a Balatonon, mi mókás már aztán Tapolcán barlangcsónakázás meg persze a jó kis utak
Kiscsávóval nem lenne olyan jó borulni...:D