Kösz, átdolgozzuk a történetet.
(mondjuk hirdetések alatt és a Google hirdetéseire gondoltam, ami jobb oldalt a nagy ablakban villog, de ez is hasznos volt, legalább javítjuk )
Jah, egy kicsit oda kellene figyelni, mindig az utolsó bejegyzésből másolni.
Valahol volt viszont angol vagy német oldalon egy jó kis ZZR történelem és nem találom, emlékszik valaki merre van-volt?
itt is van pár adat: http://www.zzr-international.c...
Én meg csak szólok, hogy a sok copynál egyszercsak eltűnt Allveer drágaszágom és jómagam neve az 1,1-es ZiZinél Nem kellene ész nélkül nyomatni a listát , lehetne figyelni is
Jó volna kis történelem összeállítás is, pld a plexi az 93-tól lett ha jól e,lékszem 8 csavaros, a "nagy" utolsó kipuf 2003-tól, közép sztenderre segítő fogó bal oldalt az ülés alatt is valamikor 93-ba "tűnt" el, stb ... Mondjuk ha vki vásárol használtat ez szerint (is) le tudja ellenőrizni a valós évjáratot. Sok ilyet tudtam anno, de hát a kor ... azért volna jó leírva, csak el ne felejtsem hova írjuk majd le
annyit ugye hogy az "általunk" ZZR-ként emlegetett 2006-tól ámerikában (meg biztos még vhol) új ruhában forgalmazzák, ha jól tudom minimum egy darab van itthon is belőle.
Azér nem erőlködök a listán, mer úgyis megváltozik még 100×, nem látom be, miért jó hozzászólásonként ismételni, ahelyett, hogy a hegylakok.hu-ra csinálnánk egy ilyen jelenlét-prognosztizáló fícsört :)
(mondjuk hirdetések alatt és a Google hirdetéseire gondoltam, ami jobb oldalt a nagy ablakban villog, de ez is hasznos volt, legalább javítjuk )