Azt hiszem mi mennénk a találkozóra ,igaz örülnénk ha közelebb lenne:) De igyekszünk ott lenni!
Esetleg Fehérvár felöl jönne még valaki aki egy kevésbé profival (szerény én) jönne?
ja és egy kép a mocimrol+famili
Hi!
Eladó sorba került a Zizim. Ennek a fő oka, hogy nem tudtam időhiány miatt idén (részben már tavaly sem) kihasználni + nyakamon van egy lakásfelújítás.
Szóval eladó.
Ezen megy matek, mert köllene, az ezredes lábtartója, azon frankón nyújtottabb lábbal ülne. A probléma az, hogy az viszont nem a farokidom aljára rögzül, hanem egyben van az első lábtartóval. így amennyit megy le az utas lábtartója, annyival kéne lejjebb tenni a pöfögőt.
A csavarozás nem gond az stimmel. De ki kéne mérni, hogy ha lejjebb kerül a mostani, akkor az leérhet-e kanyarban a lábtartó előtt. Ha leér, akkor meg hogyan változtatna blokkon, ha az ezres kétoldali (mondjuk nekem nem annyira tetszetős) csövei kerülnének rája.
Kicsit, de igazából ez kényelmi dolog lesz, bár a szűk keresztmetszet a kipufogó leomlócsöve. Ha az megoldható akkor a párom szeretni fog a kényelmesebb pózért
térkép
így kell bejönni fehérvár felől !
Hol, mikor leszel, esetleg térkép h odataláljak?
Esetleg Fehérvár felöl jönne még valaki aki egy kevésbé profival (szerény én) jönne?
ja és egy kép a mocimrol+famili
Eladó sorba került a Zizim. Ennek a fő oka, hogy nem tudtam időhiány miatt idén (részben már tavaly sem) kihasználni + nyakamon van egy lakásfelújítás.
Szóval eladó.
A csavarozás nem gond az stimmel. De ki kéne mérni, hogy ha lejjebb kerül a mostani, akkor az leérhet-e kanyarban a lábtartó előtt. Ha leér, akkor meg hogyan változtatna blokkon, ha az ezres kétoldali (mondjuk nekem nem annyira tetszetős) csövei kerülnének rája.
Csak nem Z1 kipuff lesz rajta ?