Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tíz előtt v. után ? ( ha előtte, akkor a kedvezményes árak miatt én is kellek hozzá!)
ok, reggel érkezem, 1re veszprémben kell lennem
Majdnem!
grrr..brrrpicsafasz... na link mégegyszer:

térkép
10 -től d.u. hatig melózok.
így kell bejönni fehérvár felől !
Holnap felugranék hozzád 5 liter 10W40es fuxér meg olaj szürcsölőér!
Hol, mikor leszel, esetleg térkép h odataláljak?
Keresd meg RamAir Attit itt a fórumon - sztem ő is velünk tart, ha ideje engedi !
Azt hiszem mi mennénk a találkozóra ,igaz örülnénk ha közelebb lenne:) De igyekszünk ott lenni!
Esetleg Fehérvár felöl jönne még valaki aki egy kevésbé profival (szerény én) jönne?
ja és egy kép a mocimrol+famili
THX!
Mindannyian szurkolunk, hogy valóban így legyen.
Remélem , ahogy azt is, hogy gondos gazdira talál!
legszebb zézéerr a bagázsba
Az a cél, de nem most. Ha sikerül eladnom, akkor jövő szezont még valszeg motor nélkül töltöm, de utána vissza ülök egy nagy Zizire.
de valaki nagyon jól fog járni vele...
Jájj....Jobb lenne ha az 1200-as miatt válnál meg tőle
Hi!
Eladó sorba került a Zizim. Ennek a fő oka, hogy nem tudtam időhiány miatt idén (részben már tavaly sem) kihasználni + nyakamon van egy lakásfelújítás.
Szóval eladó.
E-mail ment ment az e-bay linkek valamiért meghaladják a sportmotor képességeit
Ha azon a Zíbéjen vagymin, LSL, vagy egyéb penge kormánylengéscsillapítót látnál ( CBR900 RR , 98-99 ) elküldhetnéd a linkjét !
Háát majd télen eltökölök, vele most anyagi és időbeli gátak is vannak Azért kukkolom az e-bayt hátha lesz valami jó vétel....
Pedig ezép az ezredesé, különösen ami mst, azon az olcsó használtautós hirdetésen van...nyamm, nagyon teccik az a 4-4 rendszer.
Ezen megy matek, mert köllene, az ezredes lábtartója, azon frankón nyújtottabb lábbal ülne. A probléma az, hogy az viszont nem a farokidom aljára rögzül, hanem egyben van az első lábtartóval. így amennyit megy le az utas lábtartója, annyival kéne lejjebb tenni a pöfögőt.

A csavarozás nem gond az stimmel. De ki kéne mérni, hogy ha lejjebb kerül a mostani, akkor az leérhet-e kanyarban a lábtartó előtt. Ha leér, akkor meg hogyan változtatna blokkon, ha az ezres kétoldali (mondjuk nekem nem annyira tetszetős) csövei kerülnének rája.
A lányok szeretik a kényelmes pózokat...

Csak nem Z1 kipuff lesz rajta ?
Kicsit, de igazából ez kényelmi dolog lesz, bár a szűk keresztmetszet a kipufogó leomlócsöve. Ha az megoldható akkor a párom szeretni fog a kényelmesebb pózért
1000 ? Áron teljesen megfertőzött ?