A ducatiba a gyári betét szintén brembo nyeregbe a három szett vmi 150 ezer lett volna. Blackiex segitségével ugyanazt a minőséget brembo betétből kicsit több mint feléből kihoztam. Ezuton is köszönet.
Én is neked. Elhiheted hogy nekem fontosabb a fasza fék mint a magyarországi utakon járkálóknak.
És még csak le se akarlak beszélni csak ez már inkább bogár😄
Gondoltam🤣
Akinek a függönye is kawasakis és csak kawasaki olajjal működik az zzr annak minden más szar😀
Olyan ez mint audiophileknél a visszafelésodrott aranyozott hangkábel😄
Én ugyan nem győr balaton körbeguruláson napos időben próbáltam hanem dolomitok lejtőin akár szakadó esőben is, de kétujjal akkor és ott fogott ahol a nissined😃
Hét-nyolcezerrel több nyergenként az OEM Parts-tól a gyári (27e/nyereg), mint a Ferodo szinter.
Nissin cikkszám alapján 56 euró per nyereg az olaszoktól (plusz szállítás).
EBC-ből 19 az utcai szinter, 30 a pályanapos, 35 a verseny.
De ha kawasakist emészt a szemed akkot az kell, ha japánbol févalatt hajózzák is, mert attól erősebb gyorsabb szebb😀
Nekem most ebc van mert igy is kétkilo felett voltak a tárcsák a gyáriból meg egy lett volna annyi. És nem lett rosszabb a fék.
Te hiszel ebben?
Még Japánból is 41 ezer Yen (96 eFt) darabja.
És még csak le se akarlak beszélni csak ez már inkább bogár😄
Akinek a függönye is kawasakis és csak kawasaki olajjal működik az zzr annak minden más szar😀
Olyan ez mint audiophileknél a visszafelésodrott aranyozott hangkábel😄
Én ugyan nem győr balaton körbeguruláson napos időben próbáltam hanem dolomitok lejtőin akár szakadó esőben is, de kétujjal akkor és ott fogott ahol a nissined😃
Nissin cikkszám alapján 56 euró per nyereg az olaszoktól (plusz szállítás).
EBC-ből 19 az utcai szinter, 30 a pályanapos, 35 a verseny.
Lehet válogatni, kinek mi tetszik :D
Nekem most ebc van mert igy is kétkilo felett voltak a tárcsák a gyáriból meg egy lett volna annyi. És nem lett rosszabb a fék.
Mit használtál ezelőtt?