Köszönöm az ebay-es tanácsokat, sokat segítettetek, az angol oldalt is néztem, de ott nincs fönn ez a cucc, és én csak angolul tudok, de sebaj majd az asszonyt magam mellé ültetem neki megy a német.
Mégegyszer köszi mindent.
Az még semmi se volt. Amikor azt a szar "ingyen koktélnak" nevezett limonádét locsoltuk egymásra. Persze hazamenéskor nem is tudom milyen taxit hivtam és hogy jutottam az ágyamba.
Szia, ebay olyan mint a vatera, nagyobb igaz, tobb orszagban van. Csinalj egy accot es aztan vasarolhatsz, kerj meg vkit hogy uljon le veled ha nem tudsz nemetul. de ha tudsz pld angolul akkor jelentjezz az ebay.co.uk -ra, ez az angol ebay oldal. Fietest a nemetek meg biztos az osztrakok is atutalassal szeretik, tobbieknel foleg a paypal.com a kedvelt (ez egy "internetes bank", oda is csinalhatsz egy accot ha van hitelkartyad, elegge megbizhatoak, tobb eve mukodnek, nem halottam meg rosszat es garantalnak is a vasarlasokert asszem 2000 dolcsiig. Az azt jelenti h ha vmit nem kapsz meg vagy nem az jon meg vagy barmi gubbanc van, "bepereled" naluk a masik oldalt, ok kivizsgaljak, lelelvelezik es visszateritik a penzt. Ha felted a hitelkaryad vannak "virtualis hitel kartyak" pld az erste banknal (had ne irjam most ide mi az, nezd meg az erste oldalan, lenyeg 1 ft limit es nem igazi kartya, interneten vasarlas elott ideiglenesen felemeled a limitet 1 ft-rol a szuksegesre, igy ha el is "lopjak" a hitkartya szamat nem tudnak csak 1 ft-ert vasarolni). Figyelj oda h kitol vasarolsz az ebay-en, vannak a nickek mogott velemeny pontok, azok a sikeres tranzakciokat mutatjak. Szval jo volna a nyelv tudas, sok jo dolgot lehet vasarolni, sokla olcsobban mint itt nalunk, es meg hazhoz kihozzak :) Jo ebay-ezest !
Egy kis segítséget szeretnék kérni, most nem a zzr-em-hez, hanem egy másik géphez.
Van egy cagiva primam is és találtam hozzá az osztrák ebay-en hengerszettet, de fogalmam sincs hogy hogy megy ott a vásárlás, viszont olvastam, hogy köztetek vannak akik nagy ebay-ezők, tudnátok esetleg segítgeni? Ez olyasmi mint ithon a vatera? Ja és komoly problémám még, hogy nem beszélek németül így elég kínai az info az osztrák oldalon.
Nah KillBill el es virul, megy bulizni eppen (es meg minket szturt le nelkule bulizunk ). Tanult, vizsgazott stb, klasszikus kifogasok . Mindenkit udvozol . Mi is ot .
Ma este hozom a nallam felmaradt heienekeneket, stellakat meg jaegert, igy inkabb kevesebb pijat hozzatok ! Meg egy keveske speci paleszem .
Mégegyszer köszi mindent.
a jégköpős mutatvány hogy bejött!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, most nem a zzr-em-hez, hanem egy másik géphez.
Van egy cagiva primam is és találtam hozzá az osztrák ebay-en hengerszettet, de fogalmam sincs hogy hogy megy ott a vásárlás, viszont olvastam, hogy köztetek vannak akik nagy ebay-ezők, tudnátok esetleg segítgeni? Ez olyasmi mint ithon a vatera? Ja és komoly problémám még, hogy nem beszélek németül így elég kínai az info az osztrák oldalon.
Előre is köszi.
Ma este hozom a nallam felmaradt heienekeneket, stellakat meg jaegert, igy inkabb kevesebb pijat hozzatok ! Meg egy keveske speci paleszem .
Aztán okosan érkezzetek, mert az első takarít, az utolsó mosogat.