Na most en nezegetem a tovabbi ulyen keszleteket, ha tetszeni fog mondom akkor en veszek egy 500-ast muanyag kartyakal. jatszani csak zsetonba lehet Anyagiak nem jonnek szamitasba
KillBill-be jatszhatunk, az ok, de mociba, kulcstartokba, kituzo, pohar, festmeny (igen van mar zzr festmenyem is, hugitol kaptam ) stb zzr-es dolog nem jon szamitasba
tHUNder bácsi, tökéletes! Csüt még lehet jó is, de addig még úgyis 1eztetünk... Nyomtatok ki majd játékszabályt, aztán elnyerem Zizzer csíkos pulcsiját és a Te ZZRes kulcstartódat
Kezdesnek megvettem a 200-as poker keszletet, a tecsoban volt, kolega latta felhivott, megvette, el kell mennem a keszletert. Ha erdekes majd veszunk 500-ast. Hogy leygen zseton, meg muanyag kartyat, meg lapkeverot
Be vagyok sajnos havazva, igy komolyan nem tudom mikor lenne jo. Olyan elozetesnek kmondjuk csutortok este. Ez meg nem 100% de ki volna erdekelt, olyan 17:30-tol 23:30-ig max (munka van masnap es tudjatok mi oregebb korosztaly ... )? Duß neked mindenkepp kellene jonnod betanitas miatt.
Péterrrrrrrr
Ez egyáltalán nem volt vicces! A motoromat SOHA senkinek, csak ha már nagyon-nagyon-nagyon muszáj.... de remélem itt még nem tartok...
Ha ez is bekövetkezne, nem is tudom mit csinálnék...megőrülnék, az tuti.
Szép napot Nektek...
Reggelizem és irány a lovarda... Pussz.
Hátm nem irigyellek, jól összejöttek a dolgok így karácsony elött, de az anyagi csődöt elkerülve, még mindig van egy megoldás. Add el a motort!
Na jó, csak vicceltem!
Sziasztok, Én is élek még...
Bocsi, hogy eltűntem, csak egy csomó negatív dolog történt velem mostanában... ;(
Tömegközlekedéssel járok, amit nagyon nem szeretek...
Az autóm csapágyas lett... NEM miattam!
Teljes motorcsere, mert a hengerfejség is közel lenne... . . . .
Szóval anyagi csőd, ezerrel...
Tréler stb, ugyanaznap a lakásomban a fűtés elszált, végül is éjszakára csak -10 fokot mondtak...
Ez végül rendeződött, mert csak meg kellett nyitnom egy csapot...
A bankártyámról ma egy egész napi egyetemi nap után fel akartam venni egy kis pént, mire kiderült, hogy a bankkártyám még szeptemberben lejárt...
Szóval még ehhez hasonlók...
Totál padló!
De nem vagyok borulátó, lesz ez jobb is, végül is van munkám, egy motoros boltban dolgozom, motorokat és quadokat értékesítenek, én meg intézem a papírokat... hitel, átírás, stb...
Vannak jó kis kordura felszerelések is...
Én is beújítottam egy újat...
Dögös... . .
Röviden ennyi...
Pussz néktek... ;o)
Kill Bill.
Thuder milyen foglalata van a zizi lámpájának?
Lehet hogy sikerül olcsóbban xenon-hoz jutni(mebeszélés alatt van, csak kellene a foglalat tipusa).
Üdv
zsoo