Köszi az infokat ZizZeR,neeeeem nekem lenne a bringa asszonynak kéne tanulgatni.
Csak ö elég pici 160cm és nem nagyon ér le a lába más mocikrol,de a 250es kawárol igen.
Amugy meg az a harmincpár paci még sok is lessz neki
Pár haveromnak volt 2db 600 és 1 400as zzr-je ök csak jót mondtak el ezekről a bringákról,csak 250es tulajokat nem ismerek sajna
Az asszony meg ahogy meglátta a kis zizit egyböl
Szia Exup!
Örülök, hogy a ZZR felől érdeklődsz. A legkisebb a 250-es. Mivel már úgy látom tudsz motorozni, ezért én bártan ajánlanám a 400-ast. Kezelhető, nem hirtlelen gép. Igaz vannak Nálla kellemesebb sulyú mocik is, de ez csak a tologatásnál érzed, menet közben már nem.
Az üléshelyzet, szélvédelem kiválló. Az utasnak is széles ülése van, igaz -mint szinte minden motoron- egy kicsit magasabban ül, ezért 150 felett, már belekap a bukójába a szél. Utassal a 400-as erős kaptatón visszakéri a sebesség fokozatot, de elegendő az ereje a biztonságos túrázáshoz. Egy személlyel könnyedén veszi a dombokat. A fordulatszámmérő is mutatja, hogy ezt a motort húzatni kell, ha sportosan közlekedsz. Ha nem akkor közép ill. alsó tartományban egyenletesen adja a nyomatékot, ami azért jó, mert egy kanyarból kifelé nem forgatja ki a hátsódat. A fékek a teljesítményhez képest jók. Elvégre gondolj bele. A 600-as fékrendszere van a 400-as alatt is. Az egyenesfutás nagyon jó, a rugostagok inkább túrázásra, mint sportos használatra vannak hangolva. Ennek a feszessége elméletileg állítható. Én próbáltam is, de nincs érezhető külömbség, még ha pályázni viszem a vasat, akkor sem. A fogyasztás 5-7l, attól függően, hogy hol, mennyivel mész.
Én elsősorben a formájába, elnyűhetetlenségébe, strapabíró mivoltába szerettem bele.
Rémisztgettek, hogy ez egy Japán belpiacos gép, nem fogok kapni hozzá alaktrészt. Ez sem igaz.
Ha lenne még kérdésed írj!
Üdv.: ZizZeR
Dehogy nem. Ezek ketten teljesen a rossz irányba terelnek.
Egyébként meg árulták a kabátom, JA! Nekem! 1000-ért!
Aztán "kultúráltam" megbeszéltem a szegény szerencsétlennel.
A papír meglett, de akkor is. Ha valaki olcsón jó kabátot akar:
fizesse a belépőt ill. az 1000 Ft és már van is egy. Ezt a hülyeséget.
Most ak is piros kabátját hiányolta amihez nem votl meg a bilétája egy 1000sé akarták volan neki odaadni ekkor borult ki a bili :) Én közbe néztem a kopaszokat, hogy mikor jönnek DE végén megtalálta azt a fos kis cetlit :)
Bosszanto, pedig nekem mukodott, most mar nekem sem hozza be. Nah mind1, az egyik airbrush-os, iceage temaval a masik meg tura dobozokkal es turaplexivel. Jopofa zzr-ek.
Egy kis segitség kellene,keresnék Kawasaki KLE 500 -hoz láncszettet,irányjelzőket,bal hátsó idomot .
Minden tipet szivesen fogadok .
Üdv .