Elvileg en akartam a heten egy kis pokerezest, de nem nagyon volt idom. Vasanap delelott kimennek a kinaira megnezni van e olyan poker keszlet. De ha nincs lehet ember ne bosszankodj
Vagy meglátogathatjuk Okoskát...
csinálhatunk nála egy jó kis házibulit...
Majd megkérdezem, hogy nincs e kedve eljönni Neki is...
Átmehetünk videózni... Látáttok már az Indiánt, vagy a Faterok motoron-t...stb
Vicces lenne, egy két itallal, vagy kártyával megspékelve...na?
Pzzát is rendelhetünk
Dolgozzál csak Jaku, de a pénzecskédet, amit keresel oszd meg velünk, vagy Velem az még jobban hangzik... ;o))))
Csak vicc, de tényleg elmehetnénk valamikor valamerre mulatni, csak ZZ-R-esek...
Na mit szóltok?
Vagy megint be vagytok punnyadva?
Bár lehet, hogy ez részemről volt könnyelmű kijelentés, mert egy csomó vizsgám lesz...
Beindúlt a gépezet... ;((((
Azért gondolkozzatok rajta.
Hali Mindenkinek, bocs, hogy eltüntem, de rengeteg dolgom volt...
A leültetéssel kapcsolatban, igazán Én nem tudom, hogy hogy működik, a szerelő srác mondta, hogy valami rugót (ha jól emlékszem) össze lehet húzni és akkor alacsonyabb lesz + az ülésből kiszedni valamennyit és kész...
Nem tudom, az Én mocimon nem csináltak ilyet...
Remélem mindenki jól van a kis csapatból... Okoska merre, rég hallottam felőle...
Holnap megyünk a Ferecvárosi művházba egy motoros emlékére rendezendő koncertre...
Nem tudom mi lesz, de 500 pénz a beugró, amivel a családot segítik...
Ha van kedvetek... Én ott leszek és egy pár BW-s...
Nem tudjátok hol tudnám levizsgáztatni a motoromat, és mennyiért?
Sajna most látom h aug-ban lejárt
Vagy már csak tavasszal lenne érdemes, mert ugyis pihen a kicsike
Thundi, a láncspray-d már lassan lemászik feléd, csak légy türelmes
A leültetést egy kutyacsont formájú vastag vaslemezzel lehet megoldani, összenyomott állapotban kell felszerelni a himbarendszerre. louisban és a Gerrickében lehet tipusspecifikus darabokat rendelni.
Hát ja ja pedig ismeröstöl vettem ráadásul csak már 46000volt benne és ez egy sportmocinál
De persze minden használtbringára lehet locsolni némi kp-t,csak az nem mindegy hogy a drága elözö tulaj hogyan szervizelte és mennyit spórolt rajta .Én nem vagyok milliomos de próbálok mindent megadni ami csak kell a vasnak MEGHÁLÁLJA
Képet teszek fel ha meglessz a zizi monjuk arra még kicsit várni kell
Már csak velem kell megalkudnod.