Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah akkor sikerült végül?
börzézni nem lehet, mert egyben lesz eladva a gép és úgy néz ki a vevő is megvan rá...
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=84993
itt egy hatkilós ZZR, ha érdekel, meg ha ilyet akarsz
Hú, felnicsík kellene nekemis , Duß alkatrészeket lehet bőrzézni
Képet nyomathatnál fel, vagy küggy emailra, ha nem akarod nyilvánosítani , lehet akad vmi, ami kellen, bár most nem jut eszembe semmi
eladni a roncsot és venni egy hatkilósat
Nekem lehet egy felni porfestés (matt feketére) beficcen egy kis piros felnicsíkkal. (persze csak ha dani egyszer elkészül vele)
Aztán kinek mi a terve a motorral tavaszig?Felújítás stb?
Nekem kellene egy láncszett csere, gyertyacsere, kuplungbowden, ráférne egy festés lassan, az idomokat berácsozni, meg szépítgetni a vasat ! Ja kell még bőrnaci is
Csak lehet inkább nem fényeztetem, azt a pénzt eltankolom, meg félre kellene rakni lassan autóra is
Szép napot mindenkinek...

Ma már szerda van. Első munkanapom...
Este mesélek, milyen volt.
Addig is legyetek jók, ha tuddtok...

Én a középsztender híve vagyok, de egyszer egy telet nekem is állt oldalsztenderen és semmi baja nem lett, legalább is Én nem vettem észer. Bár egész télen féltem a gumi miatt.

Pussz Kill Bill.
halló! eltüntünk?
Mentem cod4-ezni, jo ejt mindenkinek
&rash kikerultuk 1mast a chatben
meg epp az uj adag mezet kevertem be
Meg nem mmorpg-eztem, plane nem wow-ot, elofozetos ? biztos van privat server meg toresek, de amikorra kijott mar elment a kedvem az orokos crack utanni rohangalasnak, meg a sok kis 12-13 eves kukaccal tockolni. de ha te nyomod akkor majd meselsz kov alkalommal egy kicsit, ok ? lehet kiprobalom ha van vmi jo tores es privserver. mert fizetni elvbol nem, aztan meg ugysincs idom sok ra, csak belekukknek.
Én arra gondoltm hogy sztender, aztán felbakolom valamivel az első telót, hogy ne a gumin álljon, aztán telitank, és elvan rakva mint a befőtt
Én voltam kb egy percet a chaten, de nemválaszolt senki
Gyer WoWozni :)
uh, igen, cod4

az meg eldocog a gepemen (turion 64, 1gb ram, ati x700-128) de a sof3 az kiakasztotta a gepet.
hat sajnos 2 eves mar a lapitopim, csoda h ez is megy, igaz en a regi jo icewind dale 1-2 es baldurs gate 1-2 imadom :) de jo neha egy kis lovoldozos levezetesnek
CoD4-ez az a fasza!
nah latom senki a ZZR forumbol nem jon a ZZR chat szobaba es nem tudja mi lehetne a ZZR szoba jelszava akkor megyek egy kicsit moha4-ezni aztan en is agyba bujok KillBillel, vagyis mint KillbIll, nah azt akartam mondani

Csak sztender, nem szoktam leereszteni a levegot, ugysem birom ki es minimum 1 honaponta meglatogatom, beinditom, egy kicsit megprogetem sebessegben ...
tHUNder, ne csábíts...
Az a pálesz igazán jó lehet...

Jakuza Drága. Kapol... ;o)

Pussz néktek. Mára alvás van már...
Na gyertek ide:
http://www.chatzy.com/34298100...

a jelszot nem mondom meg, tessek kitalalni
Fel is bakolod, vagy stander?
Azért kérdem, mert télen eleresztem a levegő egy részét a gumikból, nehogy deformálódjon a sok állásban. Sokak szerint ez baromság, a többiek szerint így kell. Ki érti ezt?
Persze h nem volt idom poker keszletet venni, gepet csinaltam vasarnap (is).
Ma fogorvos, holnap megint gep telepites este
Enyem is garazsban van, nem szoktam kivenni az aksik, 3-4 hetente elmegyek, beinditom, letorolgetem, lefenykepezem legyen mit nezegetni, osszepuszilgatom, simogatom, duruzsolok neki a a karbiknal

Nem volt idom se energiam egy kis vedoreges polirozasra, azt kell majd. Igaz jovo szombaton citadella,
nem tom h fogom kibirni ha szep ido lesz es meg okoska70 ram csorog.
Hmmm, hat volan 1-2 otletem, de csak azert vagyok bator mert tudom hogy elutasitasz

Nah, gyerekek, olan faxa megy palinkat iszogatok mezzel, phuuuuuu, de kar nem marad mar holnapra.
Mar most is csak vigyorgok, meg jo hogy KillBill messze van
Egyikunk biztos nagyon megijedne

Jo, jo, nem kell aggodni, de a mezes palinka komolyan nagyon finom
Ha megeszed az összes szendvicset akkor megint itt fogsz nekünk panaszkodni, hogy nött 2 számot a s**ged mint múltkor Pusszancs
Ó óóó!
Csak hiányoltunk. Gondoltam szóra bírlak.