Ja, nem száguldoztam, régen mentem, és télleg lehet felejteni, meg nem randalíroztam, bár csopakon a strandról mentem felfele140-el , de mostcsatűk inkább röfögtem egyet, néha szeretek lassan menni , matricát nem láttam, nemis figyelgettem asszem. Hangja az tényleg szép , dörmög
Mi még számolunk...
Kiskakasokkal szeretnék lenni, ha lehet választani... +tHUNder... Na mit szólsz...? .
A konyhás jelenettel meg egyenlőre várjunk...
Szendvicseket ne nekem kelljen csinálni, mert megeszem mindet...
Ha másmilyen szendvicsre gondolsz, akkor meg perverz vagy...Én meg kevésbé... .
Valamikor tala...
Szerdátol hazánk egyik motoros cégének / boltjának fogok dolgozni.
Tehát majd későbiekbe teszek fel web címet és lehet hozáám jönni alkudozni alkatrészekért, esetleg motorokért, vagy felszerelésért... szerzek majd kedvezményt Nektek!
Akkor Te voltál!Mögém álltál be!Jó lis hangja van!Én egy piros új Swiftel voltam és Mobil GSM van rá felmatricázva,na mega figyelek rájuk motoros matrica! Elindultam CSopak felé áés Te is!Lassan mentél,azt hittem lesz valami keró!IRIGYELTELEK IS és minden bajom volt az elvonási tünetek miatt!
pénteken délután 3köröl lehet, partról jöttem asszem fel, és csopak felé mentem, máshol asszem nem kaptam pirosat, és ha jól emléxem akkor két autó állt előtem, az egyik talán piros
Aprón
Basszus, mostanában csak a hülyeséget olvasom itt, mocikkal csináltatok valamit?
Motorozás vagy valami hasolló? Pénteken megjárattam picit, elmentem tankolni, meg balatonpartra mentem, aztán lusta voltam kiszerelni az akksit , pedsig elkellene rakni telelni
Hi All!
Csöndesedik a póker ötlete.
Cseréljük le egy Activity party-ra. Ahoz nem kell venni készletet.
A felállás: Reel-fiúk vs. Kiskakasok.
Kill! Érdekes felállás lesz, nem!?
Ja! Élménybeszámoló a Talamgeddonról:
Jó volt élőben látni egy ekkora csapatot. A hangom reggelre már rendben is volt.
Gratula Talma!
A rendezésről már jót nem tudnék mondani!
ZizZeR Drága!
Mi még számolunk...
Kiskakasokkal szeretnék lenni, ha lehet választani... +tHUNder... Na mit szólsz...? .
A konyhás jelenettel meg egyenlőre várjunk...
Szendvicseket ne nekem kelljen csinálni, mert megeszem mindet...
Ha másmilyen szendvicsre gondolsz, akkor meg perverz vagy...Én meg kevésbé... .
Valamikor tala...
Szerdátol hazánk egyik motoros cégének / boltjának fogok dolgozni.
Tehát majd későbiekbe teszek fel web címet és lehet hozáám jönni alkudozni alkatrészekért, esetleg motorokért, vagy felszerelésért... szerzek majd kedvezményt Nektek!
Pusszantás!
Volt gimis osztálytárs/haver a dobos. Nem is vágtam, hogy ilyen faszán nyomják.
Úgy a legjobb!Meg a mostani "telek" sem olyan hidegek és azér havonta egy-két nap van amikor lehet gurulni,lájtosan!
Bocsi a kiafejezésrt, de nagyon tetszett...
Basszus, mostanában csak a hülyeséget olvasom itt, mocikkal csináltatok valamit?
Motorozás vagy valami hasolló? Pénteken megjárattam picit, elmentem tankolni, meg balatonpartra mentem, aztán lusta voltam kiszerelni az akksit , pedsig elkellene rakni telelni
Félre ne értsd! Kajára gondoltam.
Kell szendvics is.
Na ebből tuti megint ostorozás lesz.
És KillBillt hova osztanád?
Egyébként írt egy könyvet:
http://www.motogphirek.hu/?cell=news&func=show&mo
d_news_id=5702&PHPSESSID=ff268c6ab280d25701a3e4ee609917fb
Csöndesedik a póker ötlete.
Cseréljük le egy Activity party-ra. Ahoz nem kell venni készletet.
A felállás: Reel-fiúk vs. Kiskakasok.
Kill! Érdekes felállás lesz, nem!?
Ja! Élménybeszámoló a Talamgeddonról:
Jó volt élőben látni egy ekkora csapatot. A hangom reggelre már rendben is volt.
Gratula Talma!
A rendezésről már jót nem tudnék mondani!
Havá tüntetek? Mindenki havatlapátol?