Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Venti 36 dolcsi + szallitas, kipufi licites Nekimenjek, ne menjek, a fekete szemednek
Jo ki kipufi az ebayen meg alu venti a hutore
tegyünk róla? Megkapod egy 30x30x30as kockába.
akor szép karácsonyod lessz bárcsak én is be tudnám vinni a lakásba az enyém
még semmit karácsonyfa lesz belőle
Mit gondolsz a biztosító mit csinál a tieddel
ott a Jaku gépe, megtöltjük mosóbenzinnel, szünetig elketyeg
azt azért nem de lenne hangulat csak nagyon nem szabad mozogni mert kimegy a világítás
felgyújtanád a művházat?
igazad van, ez a használt moc. átka én is költöttem rá egy 100-ast kapásból. de most már nagyjából
tudom, mit kell nézni
akor nemhiszem hogy lessz áram majd viszek gyertyát
Sajnálom, hogy beleszaladtál. Sajnos ez -típusfüggetlenűl- a használtmotor átka lehet.
Egyvalamit kérnék:
ha megveszitek a ZZR-t küldj a fórumra képet.
Nem ,mintha nekem kellene, de erre a leültetés dologra én is kíváncsi lennék.
Esetleg tudod, hogy csinálták?

Ezt mind Neked!
Mi az hogy nem dolgozunk? Nahát!
Szisztok!
Ez a leültetés dolog jól hangzik,azt hogyan csináltátok,ird meg kérlek én is jobban örülnék egy 400asnak,néha lenyulnám aszonytól

Hát ZizZeR jó lett volna tényleg egy hatkilós ha nem adják el,de hát igy jártam.Vettem helyette egy fzr 1000est amire kapásbol 150ropit rá is költöttem és olyan nehéz volt mint az iszap,ráadásul 10-12lityit ivott ha kergettem
Tuti már váltottatok biztosítót, de ha még nem, néztetek utánna, érdemes. Pesti bejelnetésnél mindenképpen.
?

Ez most tök kínai...
csak a vírusírtó fel ne ismerjen

pedig már kezdtünk

nem adhatom oda, szerencsétlen ott dekkol a szerelőmnél és várja az ítéletet, oszt még 2 hónap mire lesz valami...

és az a művház, amelyik igényt tart a Tiédre is, mert indulnak az éjjeli műsorok és kell a villany
sziasztok

megint olyan vagyok mit a vírus néha néha feltűnök
de nem tudtok elfelejteni
dani mert nem adtad oda a mocid egy rézsét azért egy kicsit haragszom de akor is szerzek alkatrész egy donor mocit az enyémhez.
milyen buli lessz megint?
milyen művház?
Háát úgy látom, ma behalt a fórum rendesen...
Miért csinál mindenki úgy, mint ha dolgozna és közben meg nem is?
Álszentek!
szia

Le tudjátok ületni a 400-ast, ha magas..., illetve az ülésből is ki tudtok szedni, legalább 1-1,5 cm-t...
sokat számít hidd el, plussz egy vastagabb talpú cipő és már oké is... ;)
A abrátnőmnek is így vettünk motort...és nagyon jól bevált...

Üdv Kill Bill.
Persze, nehogy komolyan vedd.
Nem akarlak vigasztalni. Bánhatod is!
Titi Valaki közülünk volt. 600-ok sorba állni, bokát fogni.
Köszi igyekszik az ember
Az a gáz hogy a négykilós magas neki pedig én is arra szavaznék.
A negyedliteres kiszerelés viszont tökéletes.

Amúgy én is majnem zzr tulaj lettem egy 600ast szemeltem ki de az utolso pillanatban eladták az orrom elött a mai napig bánom
Gratula az asszonyhoz. Jó ízlése van!
Én ettől függetlenűl még mindig a 400-ast ajánlanám. Hidd el ez nem a bátorságun, tudáson múlik, hanem a fejen (a fórumon is van csajszi, aki 400-ast használ).
Ha megnézitek a neten a szakújságírók véleményét, mind kezdő, újra keszdő motornak titulálja a kezessége miatt. Az első évben valóban jobb, ha csak magázza, de ha már megy a dolog nem fogja olyan könnyen megunni. Nem kell gyorsan nagyobbat venni, mert azért valjuk be, nem mindegy anyagilag milyen gyakran cserélünk mocit.
Egyébként okos, hogy az ülésmagasság alapján kerestek. Szerintem ültesd rá mind a kettőre és kiderűl.
Azért próbáltam nem túl elfogultan írni. Több jót és kevesebb rosszat, én is meg vagyok elégadve a ZZR-el.
Nincs mit az infókért. Szívesen, ha még lenne kérdésed a mindenapi használhatósággal, stb.-vel kapcsolatban.