Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes módon nem eszi az enyém
Te!! minek vagy te itt??? miért nem mész a 2t barátaidhoz.... ez a topic nem neked valo.... ahelyett hogy itt basztatnál mindenkit keresd meg a 2t társaidat..... de ha ennyire utálon a 250zxr-t akkor nem vágom mi a halálnak vagy itt....
vagy attól nem esik szétt hogy 18ezret pörög?
mert az F1es autók azok 20at pörögnek és gyakran szétesnek.
Hetente nem kell szerelni oket,de nem problemamentesebbek,mint a 2T-ek!
nemkell, kawazxr most írta az előbb a választ, hogy mennyi idős az öve! 90-es kiadás és még megy
a tobbi 2 kereku auto,kozuk sincs a motorhoz,hanyinger,mind!
oké, de arra válaszolna vki hogy nem kell-e hetente szerelni ezeket a 4T 250eseket, mert szétesnek?
mindnet szét lehet pörgetni enyimé 16 éves és még bírja kikell fogni a jót lényegtelen milyen tipusú a motor
Aha, értem
Tehát akkor csak a 2T motorok a motorok érdekes, én nem így tudom
szerintem az a motor amelyik járműnek 2 darab kereke van és robbanó motor hajtja meg, legyen az 2T vagy 4T de akár 8T is
2006-os nem 2006-os,tok mindegy.soros 4 4T szamomra nem motor.
ZXR 250-es tulajt ne kerdezzel,mert azok hulyek,beszelnek ossze vissza.
oreg 4T is zabalja az olajat,ne feljel.
Na jó mind1
Akkor te a 2006-os R6-ot is szarba nézed ugye, mert pörög 17000 körül és 4T?
igen,mert az hang volt,most meg akarsz venni vmi fost. :)
én úgy tudom hogy a 4üteműek megbizhatóbbak.
nem mennek olyan gyakran tönkre mint a 2üteműek, és nem zabálják az olajat
de ezeknél a pörgösebb 250eseknél nem tudom mi a helyzet.
nem írna vmelyik ZXR 250 tulajdonos róla? voltak-e vele problémák?
Nagybatyamnak volt
XT 650-ese,WR 400-asa!
Apamnak volt GB 250-ese es most van egy Tl 1000-ese.Es GS-en vizsgaztam...
De ha idetolnal elem egy R1-est nem ulnek fel ra.
szerencsere en ezt mar nem fogom megelni.
olvasd el meg1szer amit irtam,hatha megerted.
te eszes gyerek!minek porogjon annyit,te normalis vagy?Minek porogjon 18 000-et,amikor fele annyinal is tobbet ad le,mint a ZXR??? Epp ezert eri meg a penzet.
na szerintem ez te nagyon tudod... most adtam el egy 2t 125 mx supermotot... 1 évet mentem vele de elég is volt a visitos hangbol....
aszontad már nemrég hogy fel se ülsz egy 4t motorrasem akkro most magad akarod becsapni?
De én úgytudom, hogy ez egy motoros fórum, és mi motorozunk!
Hát kinem szarja le, hogy mi a fasz van a robotokban! Felőllem zöld takony is hajthatja azokat a szarokat! Én a 2T motor, na inkább így fogalmazok: MOTORKERÉKPÁROK gyártását kezdik abbahagyni!
Milenne, ha egyszer csak azon vennénk észre magunkat, hogy 4T motorok vannak, és seholsem kapol 2T alkatrész! Akkor mennél robotozni, mert az 2T?
Nehogy azt mnd már hogy a 2t nem kell servizelni jaj neee
pontosan,fejen talaltad a szoget.ZXR meg magasabban is porog (es amit fontos NEM megy )
mert hulye vagy,azert jobb neked!Igazad van,nehogy raulj egy 2T-re,kikerem a 2T motorok neveben! :)
Es lehet,hogy tobb 4T-en ultem,mint neked motorod valaha lesz.
majd ha annyit pörögnek a motorkerékpárokban a 2t motork mint a makett repüllőkben akkor szólj valamit mr2t olyan motorra azt fogom mondani hogy megéri a $ ét