Ha pedig Csasziról van szó, aki most "level 1 (speed)motoros mondjuk 120 XP-vel" , akkor sokkal jobban jár , ha fogja a 300 pénzt amikor rendelkezésre áll, vesz egy frankó bőrruhát 80 pénzért, elmegy a HUMOK-ba (pl) 60 pénzért (vagy a huringes iskolába 200-ért), a maradék 20 pénzt meg befizeti 1-2 pályanapra, hátha az iskolában (gyorsan, nem sok 5ekm alatt) tanultakat olyan jól tudja sikerélménnyé konvertálni ott, hogy eddigi várakozásával ellentétben mégiscsak a pályamotorozás lesz a legigazibb számára is.
Mondjuk Csaszinak perpill nincs másik ruhára szüksége, a varrást pedig (gondolom) meg lehet erősíttetni Cegléden egy versenyruhákra szakosodott emberkénél (a cimborám odajár magára igazíttatni a cuccait). Köll az elérhetőség? Mer" akkor megkérdezem majd tőle.
Pontosítok, nincs dupla varrás, nem azt mondtam, hogy drágán vegyél, nem mindig a drága a jó, pusztán a tapasztalatom "sajna" alapján ítélkezem! Ellen példa rmc motor 80000ft a börruha DUPLA varrás, sajnos ezt is volt alkalma tesztelni a bátyámnak (120km/h-val) és nem szakadt el. üdv.
Hamár KAwakegér Kawakond akkor legyen Kawarjú is vagy Kawartburg is lehetne nem? csakhogy en is kitalaljak valami baromsagot pedig en nem vagyok vicces ember
Más: Vasárnap voltam Kalocsán,reptéri pályán lehetett csapatni. Nekem bejött, jól tapadt, volt egy kevés hüpnis szakasz,kevesen voltak 1500.-volt egész napra. Mennék máskor is, lenne aki szintén jönne?
Mit értesz kedvező áron? Elvben tudok Repsol 10w50-et szerezni 3000/liter áron (vagy kedvezőbben, egy autószerelő-motoros(R6) barátom ott további kedvezményt kap, talán ad belőle valamennyit.. ; + az olajszűrőt is beszerzi, nekem ő cseréli az olajamat; Dunakeszi(!))
Emil esetleg, ha érdekel, hogy ne terheljük a topicot.
Köszi, hogy felhívtad a figyelmemet rá, én is érzem, hogy ne megy világszám de igy kezdetnek megteszi, ha elesnék és szakadna majd veszek egy másikat ami már jobblesz, de egyenlőre ahogy én motorozom, az esés lehetősége olyan 10% (remélem jól saccolom )
tudom, hogy mindig az olcsó a drága, nem is vártam többet egy ilyen ruhától, de szerintem kezdésnek megteszi. volt 300 ezerért olyan aimt pont rám varrnak és olyan bőrből van amilyet én akarok és avval a szállal varják amilyet én valasztok olyan szinure is...na majd ha ez tönkremegy akkor olyan lesz.
Szia Csaszi! Végig követtem a fórumon a motorral, és a többiekkel a harcodat, gratula én is a motorhoz, és ha jól látom a képen shox ruhába nyomod. Nem akarom elvenni a kedved, de nagyon kerüld a talajjal való talit, a ruhában, mert sajna az igazság az, hogy szar és gyenge, sajna tapasztalatból mondom, 50-el estem, és szakadt a varrásnál mint a kaka!
főleg az a furcsa hog eg krossz géphez képest baromira kemény a futóműve. de majdcsakmegszokom