Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csaszi bácsi!

jogsi?még nincs???
benézek ideis
látom félig meg is fogalmaztad a válaszom.... másik fele pedig hogy mentem volna tegnap én is, csak a mhelyemről nem tudtam eljönni különben ott gyakoroltam volna én is... ez a hónap sjanos nagyon nem úgy alakult mint ahogy én terveztem.... már legalább 3 pályanapon kellene túl lennem....

LX
Látod LX, hogy Túró szép csendben fegyverkezik míg Te a HUMOK-ra spórolsz (ahelyett, hogy önállóan gyakorolnál az anyagi keretedből)? Pedig nekem nem tűnik annyira rossznak a Pannóniás időd más pályamotorozgatókhoz képest, hogy leckéket kelljen venned.
(persze e véleményem nem bírálat és nem is beleduma, Te tudod minek adsz nagyobb prioritást + hátha tanulsz ott valami közkinccsé tehető okosságot )
Hja, nyomdahubás v. magyartalan az ész amit osztok..
így vazze"
"oszt" ez lesz a vége Doktor Úr hogy hülyeségeket írogat és szellemeseket

LX
P.ringen
Picsbe, hogy nem olvasom el sose amit írok mielőtt elküldöm..
No, melyik pályán? Ha csinálok (nyomtatok) egy pályarajzot, bé tudod majd rajzolni, vagy nem publikus?

Bátorság nincs, helyette "confidence". De kilóra nem az mérhető, hanem az az anyag, ami az elfogyásakor keletkezik, kitöltendő az űrt ami olyankor keletkezik..
Ez a 12R egy igazi utánfutóra való gép... azt hittem eddig, hogy csak "choppert" csinálnak olyat...
(gy.k. szimpla tárcsa elöl)
Persze ez nem a Maga hibája
Legyen úgy... ámen
pont ezért fog a sisakomra kerülni

LX
Ezt a nevet nem fogják rólad lemosni
asszem" az Öcsir6 írta hogy én vagyok a vakond... az esésem miatt....

LX
1lemaradt...
+2 Ráadás
Csak itt, csak most, csak Nektek Kawásoknak
Honna ez a határtalan hülyeség ?
A sisakra ???
van még egy.... nagyon azon töröm a fejem hogy a sisakra fényeztetem...

LX

Kisvakondom
és így néztem én is amikor felültem a sóderágyban

LX

remélem sikerült beszúrni.....

LX
örökké

LX
Elégedetlen