Bots túróbácsi! Mostanában igen lassan haladok sajna. Ennél a lábtartónál nem kell a raszterplatnit megmarni, hogy beljebb legyen a konzol, mert így is beljebb van a gyárinál oldalanként vagy 1 centivel. Az csak gyárihoz hasznos, de oda se szükségszerű.
Gyurkesz tudok R6-ra minden további nélkül, nemcsak kéket, pirosat sárgát, aranyszínűt, feketét stb, de nem lenne túl gyorsan kész. Kezdődik mindjárt a sulim is.
olyat lehetne, hogy ne legyen az anyag vastagságával kijjebb a lábtartó?
tehát a vázhoz rögzítés vonalában legyen a lábtartó kezdete, ne az anyag vastagsággal kijjebb?
mert így hátrébb kerül ugyan, de kijjebb is. vagy annyival nincs kijjebb, mint amennyivel hátrébb?
amúgy tetszik, s az emelőszemet sem kaptam meg, a beígét csavarral, a megbeszélt áron :o)
csak, hogy nem felejtek :o)
Ez engem is érdekel. Merthogy amúgy is tervben volt egy adapter maratása a pályanapot megelőzően, csak kifogyott a keret a vadiúj elsőfékbetét-garnitúra szükséges volta miatt.
Túl alacsonyan vannak a lábtartóim..
Szupi, este fél 7-7, majd sasold a netet, mert itt derül ki minden, de legfeljebb küldök SMS-t! Zsubaby nem jön? Egyrészt R6 tulaj, és vinném neki a könyvet!
vettem, értettem!