Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi.
vettem, értettem!
Bots túróbácsi! Mostanában igen lassan haladok sajna. Ennél a lábtartónál nem kell a raszterplatnit megmarni, hogy beljebb legyen a konzol, mert így is beljebb van a gyárinál oldalanként vagy 1 centivel. Az csak gyárihoz hasznos, de oda se szükségszerű.

Gyurkesz tudok R6-ra minden további nélkül, nemcsak kéket, pirosat sárgát, aranyszínűt, feketét stb, de nem lenne túl gyorsan kész. Kezdődik mindjárt a sulim is.
olyat lehetne, hogy ne legyen az anyag vastagságával kijjebb a lábtartó?
tehát a vázhoz rögzítés vonalában legyen a lábtartó kezdete, ne az anyag vastagsággal kijjebb?

mert így hátrébb kerül ugyan, de kijjebb is. vagy annyival nincs kijjebb, mint amennyivel hátrébb?
amúgy tetszik, s az emelőszemet sem kaptam meg, a beígét csavarral, a megbeszélt áron :o)
csak, hogy nem felejtek :o)
Ez engem is érdekel. Merthogy amúgy is tervben volt egy adapter maratása a pályanapot megelőzően, csak kifogyott a keret a vadiúj elsőfékbetét-garnitúra szükséges volta miatt.
Túl alacsonyan vannak a lábtartóim..
óóó ha látná.... :o) egyből kiugrana az ágyból, hogy felszerelje...
nem szép ződ.. nekem!
Tommyboy: mibe fáj egy ilyen motyó R6-ra, ha van és kékben van-é?
Ez lesz LX ZX barátunk lábtartója.
nem tudom.
LX is ott lesz?
menni... béna
31-re már most jelentkezzetek be! aki meni akar persze!
esőben regisztrálni kell.
Köszike.

Hát igen, éppen ma köpte be a rendszergazda, hogy múlt hét csütörtök óta egy fia levél nem ment ki a cégtől.

Majdnem szöggel öltük meg.
Rendkívül jó pihit!

Mellékesen: kb egy nappal később meg is érkeztek a leveleid. A szerveretek ilyen ?
... és, hogy kerek legyen a történet, most én is jól eltűnök két hétre, mert végre kivehetem, jól megérdemelt szabadságomat.
pedig ilyen szép esős napot is ritkán látni manapság:)

lehet hogy pont enniy idő kelett hogy asszimilálódjanak az emebrek és életük részévé váljon a mindennapi rongyáázás. én már természetesnek veszem:)
Furi.
Még azt sem mondhatni, hogy motorozni vannak és azért nem írnak, mert ilyen ganyé időben még élni sem jó.
Hát szó mi szó, elég leültetek! Nálunk is előfordul néha! Szívesen segítünk a kawás szakikon, rájuk fér!

Megértem a próbálkozást. bár ahogy elnézem az uccsó napokat, elég kicsi a Kawások aktivitása. Így köszönet, hogy fenntartjátok a forgalmunkat.
Terjedünk, mint egy vírus!
Igyekszünk elfoglalni a ZX topicot is.

Yamakkkaaaa!
Jobbulást LX!

De különben mi van itt? Bezárt a Yamahás topic?
Ennyi Yamahást sem láttam még egy helyen... Nem azért, nem zavartok csak kicsit furi.
Kösziii
Akkor biztosan jön!
Szupi, este fél 7-7, majd sasold a netet, mert itt derül ki minden, de legfeljebb küldök SMS-t! Zsubaby nem jön? Egyrészt R6 tulaj, és vinném neki a könyvet!