Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért?? Danny ízlését ismerve Zsu nem lehet vmi félelmetes méretre és látványra. A Dannytől meg nem kell félni, az a lényeg, h a szemtől szemben a mondanivalódba mindenképp csempészd be a következő kulcsszavakat, mondatokat: R1, úúúú bazmeg...nagyon szép(így egyben), ilyet vettem volna, ha nem kawát veszek, csinos lány..ja a barátnőd?!
Meglátod, ezek után kenyérre lehet kenni!
Torro,

többé kevésbé stimmel. LED-es mini indexek vannak rajta igen. És nem az újabb R6-nak a LED-es hátsó pilácsa, hanem egy undertail, amiben benne van a hátsó LED-es két kerek pilács. Méghozzá ilyen:

dehogy bántom
félek tőle, meg Dannyboy-tól is....

LX
Azé mer lefogadom LED-es mini indexeket tesz rá a drága(mivel vmi ismerőse foglalkozik ilyesmivel... ) és gondolom az újabb R6-nak ("01-"02) LED-es hátsó pilácsát ami a leszexibb Yamaha hátsó lámpa forever. Azóta csak rontottak rajta.
Jól tévedek vagy csak apránként mégis eladod a motort, mert látens Kawarajongó vagy?
Nebáncsad, megfogadja, készpassz :) Csak nem ismeri el. Nő :)
de most komolyan. Miért akarod eladni? Sz"tem sem érdemes....

LX
Jajjj, ezek a Kawások, de rendik. Amúgy megköszöntem a tanácsot, de nem biztos, hogy megfogadom.
Szia Zsu,

látod a kawások ilyen okosak
megmondják neked a tutit

LX
Köszi a tanácsot.
igen, légyszives!
csak vigyázz, össze ne törd a kamerádat!

LX
Van róla fotóm, megmutassam?

ezt tényleg nem hiszem el

LX
Szerintem nem hiszed el, ha azt mondom, nem volt időm felpróbálni, mi? Szombaton indulunk túrázásilag, ezért addig biztosan eldől a kérdés, addig meg dologozom, mint az állat Referálok!
Allveer,

szeva" főnök. jó lett a cucc?

LX
Vagy ha felborulsz Persze nem tudom, neked mennyire szokásod ;)
Szerintem télleg van/lesz motorja a csávónak. Megérzés :) Amúgy nem kurva mindegy nekünk? Tőlem írhat akkor is, ha nincs neki, legfeljebb mosolygok rajta :)

Zsu:
Láttam, el akarod adni a gyári alkatrészeket. Ha rám hallgatsz, beleteszed őket egy dobozba és le a pincébe. Nem kell neked annyira az a 10-20 ezer forint és eladáskor aranyat ér, illetve a többszörösét ennek az összegnek.
nincmsit feladni.
Ciao mindnekinek, én léptem!

Csaszii, ne add fel

LX
augusztus 27.
Csaszii,

azt viszont még nem tudjuk (vagy csak én nem figyeltem) hogy jogsid mikor lesz meg?

LX
köszi túró világos. majd irok ha megjött!
utánfutókölcsönző.
5 ezer 1 nap.
ennyi.
Na nekem mennem kell, csá
Csaszi!

két hónapja halljuk a otoros szorikat. mentél ezzel, mentél azzal.
megrendeltél ezt, megrendeltél azt.
jössz páylanapra trailerrel, mamikor itta anap, akkor nem jössz, mert Te átgondoltad!

kérhetném azt, hogy Motoros témába ne írj semmit. nincs tapasztalatod, nincs motoros képed még akereskedésből sem.
nem érdekel már senkit, hogy mi lesz a motoroddal. augusztus közepe van. itt van a tél a nyakunkon. a motorod 2 éven keresztül lesz bejáratós, mert a motoros vizsga épp elmaradt, lekésted, meg nem jött meg a tesztlap.

hagyd a motoros témákat. a farok fotót nézegessétek, s motorozás ügyben akkor írj, ha ott áll a garázsodban, s meg tudsz jelenni vele.
Az űrsiklót el ne felejtsd, mert az is van. Még számlát is mutattam róla. Nasa Kft. stb....