kanyarban behozom amit az egyenesben elvesztek.
vagy nagy mellénnyel azt mondom, ha ilyenem lenne, az tuti -3 sec :o)
s betudom, annak, hogy ilyennel kurvára gyors lennék.
ha ha s nem is...
látom hozod a formád! szegény ebek... nem takaróztak ki? de a kutyaszőrt azért majd leszeded ugye? nehogy azon csússzon meg a motorom gumija...
sörrel pedig azért lógsz, mert megvédtelek
a vakegér itt.
mivel lógok?
max egy gumimelegítővel, amivel a kutyáim éjjel betakaróztak.
picit rövid volt, így a fűtőszáűlakat magukra tekerték.
augusztusban 24 fokhoz vanna szokva éjszaka.
most 56 fokosak voltak éjjel. :o)))
neeeem esőőőőtánc!!! Az esőt hoz!! Naptánc!! Az napot hoz!
Kommentet köszi.
Túró nem hülye! Nyers az igen, és általában van igazságtartalma annak amit mond. Túró jó srác! Egy kicsit népművészeti... meg Vakegér, de nagyon jó fej és ez tapasztalat! (Vakegér, jösz nekem egy sörrel.. )
Csaszii pedig .... hát ha igaz (miért ne lenne) amit ír akkor sajnos sok minden összejött neki... viszont lássuk be, nehéz elhinni azt amit nem látunk! Mindazonáltal biztos van mocija... csak mi ilyen hitetlen genyók vagyunk
irigylem, hogy ilyen messze mész túrázni.
LX-ről megbizonyosodtam, hogy jó arc. nem nyalizom, csak ezt látom.
Csaszi nem sértődött meg túró elég kemény szavai miatt? kicsit hülye az a gyerek. bocs túró.
mi alapján írja, hogy mit írjon más, nem is értem. de biztos van igazságtartalma is amit ír. kicsit nyers.
mindegy.
jó idő jöjj, én is ki akarom próbálni a pályát.
ti is szoktatok esőtáncort járni?
én mindig járom amikor megyünk motorozni. mert olyankor sosem esik. sőt. amikor esőruhát viszek magammal, 20-ból egyszer esik. majd csütörtökön is viszem ha megyünk.
pedig jó lenne ha felpróbálnád, mert ne adj" Isten indulás előtt 5 perccel derül ki hogy nem jó rád, és akkor "benyaltad".... és akkor biztos hogy esni fog!
Vitézeim!
A 18-i alázás kútba esni látszik. (Nincs is motorom.) Az van, hogy 20-án hajnalban indulunk kicsit az alpokba lekoptatni az elefántokat az új gumim széléről, emiatt egész héten úgy pörgök, mint a propeller és még egy szájbatekert esőruhát sincs időm felpróbálni :)
Nicky, (jobban tetszik mint a Pajzsné... bocs Pajzs.... )
örülök neki, és remélem hogy sokat fox majd pályán menni! Sőt, inkább ott! Ott lehet neki húzni, sokkal kisebb rizikóval!
Üdv a fedélzeten ez a pályafüggőség első lépcsője...
Képzeld voltunk vasárnap euro-ringen és csak sikerült erőt vennem magamon meg persze nem kevés unszolás után felmentem a pályára.
Első 10 perc maga volt a rémálom a mögöttem lévők számára de a végére már éreztem, hogy sokkal jobban ment. Szóval igen igazad volt.
maradok 600-nál :o)
kanyarban behozom amit az egyenesben elvesztek.
vagy nagy mellénnyel azt mondom, ha ilyenem lenne, az tuti -3 sec :o)
s betudom, annak, hogy ilyennel kurvára gyors lennék.
ha ha s nem is...